Αθλητισμος

Μουντιάλ 2022: Δεν είναι η μητέρα του Λιονέλ Μέσι αυτή που πανηγύρισε μαζί του στο γήπεδο (vid)

Πρόκειται για τη μαγείρισσα της Εθνικής Αργεντινής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λιονέλ Μέσι αγκαλιάζει τη μητέρα του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή
© Twitter

Μουντιάλ 2022: Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε με τη μαγείρισσα της Εθνικής και όχι τη μητέρα του μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή, οι πρώτοι που βρέθηκαν κοντά στον Λιονέλ Μέσι ήταν η σύντροφός του και τα παιδιά του που φορούσαν όλα τη φανέλα με το όνομά του. Η συγκίνηση και η χαρά δεν μπορούσαν να μην φαίνονται σε κάθε πλάνο και φωτογραφία που κατέγραψε τις στιγμές.

Η μητέρα του Λιονέλ Μέσι, Σέλια Μαρία Κουτσιτίνι, δεν ήταν αυτή που εισέβαλε στο γήπεδο και φαίνεται να αγκαλιάζει τον pulga μετά τη σπουδαία νίκη της Αργεντινής.

Τι ισχύει για τη μητέρα του Λιονέλ Μέσι

H μητέρα του Λιονέλ Μέσι, Σέλια Μαρία Κουτσιτίνι, ήταν όντως παρούσα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, που διεξήχθη στις 18 Δεκεμβρίου 2022 στο Κατάρ. Ο φωτογραφικός φακός διεθνών ειδησεογραφικών και φωτογραφικών πρακτορείων, όπως AP, Reuters, Getty Images) εντόπισε την κ. Κουτσιτίνι στις κερκίδες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα.

Σε όλες τις φωτογραφίες, διακρίνεται να φορά μία μακριά ποδοσφαιρική φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής σε σκούρο μπλε χρώμα. Υπάρχει, μάλιστα, και μία φωτογραφία που η ίδια αγκαλιάζει τον γιο της μετά τη λήξη του τελικού, ωστόσο το στιγμιότυπο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το δημοφιλές βίντεο που εξετάζουμε.

Η γυναίκα στο βίντεο, όπως έχουν επισημάνει πολλοί οργανισμοί διασταύρωσης ειδήσεων διεθνώς, είναι η μαγείρισσα της Εθνικής Αργεντινής, κ. Αντονία Φαρίας. 

Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Μπουένος Άιρες - Στο δρόμο οι φίλαθλοι

Η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 μετά τη νίκη της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ κόντρα στη Γαλλία και στο Μπουένος Άιρες οι πανηγυρισμοί είναι ξέφρενοι για τη σπουδαία επικράτηση.

Οι φίλαθλοι βρέθηκαν από νωρίς στα καφέ και στις πλατείες για να απολαύσουν την αναμέτρηση που έφτασε μέχρι τα πέναλτι και κρατώντας τις σημαίες της Αργεντινής στα χέρια ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς για την κατάκτηση του κορυφαίου τίτλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ