Αθλητισμος

Άιζακ Χάμφρις: «Είμαι γκέι» - Το coming out από τον Αυστραλό αθλητή του μπάσκετ

«Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
isaac-humphries-gay

To coming out ως γκέι του Άιζακ Χάμφρις - Ο Αυστραλός αθλητής του μπάσκετ δηλώνει ομοφυλόφιλος - Το βίντεο στα social media

Γκέι δηλώνει ο Άιζακ Χάμφρις. Ο Αυστραλός αθλητής του μπάσκετ, παίκτης της Melbourne United, έκανε coming out και δήλωσε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο 24χρονος ανήρτησε βίντεο στο Twitter που τον δείχνει να μιλά με συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Στο βίντεο με το coming out του Άιζακ Χάμφρις ως γκέι υπάρχει και η ανακοίνωση της ομάδας.

«Πιθανότατα θα είναι μία από τις πιο δύσκολες συζητήσεις που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Αλλά ζωή είναι να κάνεις δύσκολα πράγματα, να μαθαίνεις από αυτά και να κάνεις τη διαφορά, οπότε δείξτε κατανόηση» ανεφέρει.

Και συνεχίζει: «Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου και αποπειράθηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ο βασικός λόγος για αυτό ήταν πως πάσχιζα με τη σεξουαλικότητά μου και με το να αποδεχθώ το γεγονός ότι είμαι γκέι».

«Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι αυτό το άτομο στο περιβάλλον του μπάσκετ» επισημαίνει ακόμη. Και συμπληρώνει: «Όταν τελικά το αποδέχτηκα αυτό για τον εαυτό μου, δεν ήθελα να κρύβω πλέον το ποιος είμαι».

Οι γκέι αθλητές του μπάσκετ να κάνουν coming out - Η προτροπή του Άιζακ Χάμφρις

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν άνθρωποι σε άλλους κόσμους που πασχίζουν καθημερινά, δεν ξέρουν πώς να υπάρχουν και γνωρίζω πώς είναι αυτό» είπε ακόμη ο Άιζακ Χάμφρις, υπογραμμίζοντας ότι οι επαγγελματίες αθλητές πρέπει να δώσουν το παράδειγμα, ώστε και άλλοι άνθρωποι να κάνουν coming out ως γκέι και να μιλήσουν ανοικτά για τη σεξουαλικότητά τους.

«Ήθελα να σιγουρευτώ πως ξέρουν ότι μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις, ανεξάρτητα του ποιος είσαι και τι κάνεις. Μπορείς να είσαι μπασκετμπολίστας και να είσαι γκέι. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλικότητά σου και το ποιος είσαι» τόνισε ακόμη. 

«Θέλω απλά να είμαι ο εαυτός μου, ανακάλυψα ότι αυτός είναι ο προορισμός μου στη ζωή» κατέληξε ο Άιζακ Χάμφρις, ο Αυστραλός αθλητής του μπάσκετ, που έκανε coming out ως γκέι.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 ο ποδοσφαιριστής Τζος Καβάλο στην Αυστραλία είχε δηλώσει ανοικτά ότι είναι γκέι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ