TV & Media

Μάξιμος Μουμούρης: Η αντίδραση του ηθοποιού με θεατή που έτρωγε πατατάκια στο θέατρο (βίντεο)

Τι του είπε διακόπτωντας την παράσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mάξιμος Μουμούρης
Θέατρο Σταθμός-Πρεμιέρα «Ημέρα Κυρίου».Βασίλης Αθανασόπουλος-Φαίη Ξυλά-Μάξιμος Μουμούρης-Αναστασία Παντούση © ΝDP

Μάξιμος Μουμούρης: Η ενόχλησή του με τον θεατή που έτρωγε πατατάκια

Ο Μάξιμος Μουμούρης αποκάλυψε και την αντίδρασή του σε ένα απρόσμενο περιστατικό στο θέατρο και αν διέκοψε ποτέ παράσταση.

«Ναι, τον ρώτησα αν θα φάει όλο το πατατάκι πάνω στη σκηνή. Ελπίζω να μην το θυμάται ο άνθρωπος» απάντησε ο γνωστός ηθοποιός στην ερώτηση για κάποιο «περίεργο» περιστατικό επί σκηνής.

Ο Μάξιμος Μουμούρης ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα θεατρικά Βραβεία Κοινού του περιοδικού Αθηνόραμα μίλησε στους δημοσιογράφους για τις κόρες του. «Κάνω οποιαδήποτε δουλειά θεωρούμε ότι θα έκανε μόνο μία μαμά. Ελπίζω και συναισθηματικά να τους δίνω κάτι που πιστεύουμε ότι μόνο οι γυναίκες το έχουν. Το έχουμε κι εμείς οι άντρες» δηλώνει ο ηθοποιός για τη σχέση του με τις δύο μικρές του κόρες και προσθέτει: «Οι νέοι γονείς το επιδιώκουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά και να ανοίγουμε τα συναισθήματά μας πιο πολύ».

Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κάθε χρόνο «παρακαλά» τη σύζυγό του, πολιτικό, Νάντια Γιαννακοπούλου, αλλά και τις κόρες του, να έρθουν να τον δουν στις πρεμιέρες του. «Στην αρχή, εγώ ήθελα να έρχεται πάντα η γυναίκα μου. Την είχα ανάγκη γιατί μου άρεσε. Σιγά σιγά δεν το είχα και πολλή ανάγκη. Έφυγα από την εγκεφαλική διαδικασία ότι κάποιος πρέπει να είναι μαζί μου για να είμαι καλά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-codiw4vlvk7d)

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και φέτος στη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς», είναι παντρεμένος με τη Νάντια Γιαννακοπούλου από το 2008. Μαζί έχουν αποκτήσει την Κατερίνα, που γεννήθηκε το 2008, την Ιωάννα που γεννήθηκε το 2010 και τη Γκρατσιέλα που γεννήθηκε το 2013.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ