Αθλητισμος

Οι γυναίκες της West Bromwich Albion αλλάζουν σορτσάκι λόγω περιόδου

Τι αποφάσισε ο σύλλογος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι γυναίκες της West Bromwich Albion αλλάζουν σορτσάκι λόγω περιόδου
Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα West Bromwich Albion © Facebook

West Bromwich Albion: Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα με μπλε σορτσάκια λόγω ανησυχιών για την περίοδο.

Σε αλλαγή χρώματος στο σορτσάκι λόγω ανησυχιών για την περίοδο προχώρησε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα West Bromwich Albion. Οι γυναίκες της ομάδας δήλωσαν ότι δεν θέλουν να φορούν πλέον λευκά σορτσάκια, όπως είναι στα εντός έδρας παιχνίδια, και μετά από συζήτηση κατέληξαν στο μπλε, που είναι επίσης το χρώμα του συλλόγου. 

«Η χρήση λευκών ρούχων στην περίοδο είναι ένα ζήτημα που έχουν αναδείξει αθλήτριες από όλα τα αθλήματα και η Albion θα διασφαλίσει ότι αυτό λαμβάνεται υπόψη στον σχεδιασμό όλων των μελλοντικών εντός έδρας εμφανίσεων», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η West Bromwich.

Για την αλλαγή αυτή στις εμφανίσεις μίλησε και η αρχηγός της ομάδας, Χάνα Τζορτζ που εξήγησε τη σημασία που έχει για εκείνες. «Είναι υπέροχο ότι ο σύλλογος υποστηρίζει την αλλαγή σε μπλε σορτσάκια. Το να εκπροσωπούμε τον σύλλογο επαγγελματικά και να είμαστε καλοντυμένες με την εμφάνιση είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς. Αυτή η αλλαγή θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στην απόδοσή μας, χωρίς επιπλέον ανησυχίες ή άγχη», είπε.

«Δουλειά μας είναι να βρούμε κάθε τρόπο που μπορούμε να υποστηρίξουμε τις παίκτριές μας για να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι υπερήφανη που η ομάδα υποστήριξε την απόφαση να αλλάξουμε σε μπλε σορτσάκια για τις παίκτριές μας» «Είναι άλλο ένα σημάδι για την ενσωμάτωση της γυναικείας ομάδας στον σύλλογο και αποδοχή μιας προοδευτικής και συμπεριληπτικής κουλτούρας», τόνισε η προπονήτρια του συλλόγου, Τζένι Σούγκαρμαν..

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ