Αθλητισμος

Η πρώτη φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια με το χρυσό και την οικογένειά του

Η ανάρτηση της συζύγου του στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petrounias-millousi

Την πρώτη φωτογραφία τους με το έκτο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο έβγαλε ο Λευτέρης Πετρούνιας και η οικογένειά του.

Τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες δημοσίευσαν από το Μόναχο ο Λευτέρης Πετρούνιας με την οικογένειά του και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Ειδικότερα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση ανάρτησε δύο φωτογραφίες, στις οποίες οι γονείς και οι κόρες τους ποζάρουν χαμογελαστοί κρατώντας το χρυσό μετάλλιο. Στη μία από τις εικόνες μάλιστα, η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Σοφία, έχει πάρει το μετάλλιο του πατέρα της και το περιεργάζεται.

petrounias
petrounias1

Πετρούνιας: «Πήρα δύναμη από τις κόρες μου»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για πρώτη φορά στην καριέρα του είχε στο στάδιο και τις δύο κόρες του οι οποίες ταξίδεψαν μαζί με τη μαμά τους Βασιλική Μιλλούση στο Μόναχο. Σε αυτό, μάλιστα, στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από το χρυσό ο Λευτέρης.

«Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου που ήταν στην κερκίδα και με παρακολούθησαν για πρώτη φορά ζωντάνα. Δεν ξέρω αν είμαι ο Βασιλιάς του Μονάχου. Μου αρέσουν οι κρίκοι, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και είμαι καλά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ