Αθλητισμος

Οι διευκρινίσεις της Εθνικής Νιγηρίας για τα σχόλια στην ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι είχε προηγηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του © Twitter/ @Giannis_An34

Η Εθνική Νιγηρίας παίρνει πίσω τα σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δείτε την ανάρτηση.

Σε διευκρινίσεις προχώρησε η Εθνική Νιγηρίας για τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter.

«Θυμηθείτε: Το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα έχει κάνει για το παιχνίδι», αναφέρει σε νέα ανάρτηση η Εθνική Νιγηρίας.

Οι αναρτήσεις της Εθνικής Νιγηρίας που προκάλεσαν αντιδράσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το πρωί του Σαββάτου ανέβασε μια φωτογραφία στα social media μαζί με τα τρία αδέρφια του ( Άλεξ, Θανάση και Κώστα) με τις φανέλες της Εθνικής μας, γράφοντας: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί» και δείχνοντας την περηφάνια του και τη χαρά του που θα εκπροσωπήσει την «επίσημη αγαπημένη».

Την εν λόγω ανάρτηση του Greek Freak σχολίασε η Εθνική Νιγηρίας. Με μια φωτογραφία ενός παιδιού με βλέμμα απορίας - ειρωνείας, στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής Νιγηρίας, χώρας καταγωγής των γονιών Αντετοκούνμπο, υπενθυμίζεται ο αποκλεισμός της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του 2012 στο Καράκας.

«Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Λίγο αργότερα σε νέα ανάρτηση προστίθεται: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βεβαιώσου πως θα συντονιστείς μαζί μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ