Αθλητισμος

Ο Ζβέρεφ χτύπησε με τη ρακέτα του την καρέκλα του διαιτητή

Αποβλήθηκε από το τουρνουά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ζβέρεφ  χτύπησε τη ρακέτα του στα πόδια του διαιτητή
Αλεξάντερ Ζβέρεφ © EPA/DAVID GUZMAN GONZALEZ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ χτύπαγε με μανία την καρέκλα του διαιτητή με τη ρακέτα του και αποβλήθηκε από το Ακαπούλκο.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο τουρνουά τένις στο Ακαπούλκο, καθώς επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τενίστας ηττήθηκε στο διπλό και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, άρχισε να χτυπάει με μανία τη ρακέτα στα πόδια του διαιτητή.

Το Νο 3 στον κόσμο χτύπησε τρεις φορές με δύναμη την καρέκλα του διαιτητή και του φώναξε «κατέστρεψες όλο το γαμ@@@@@ ματς», με τους θεατές να τον αποδοκιμάζουν.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Η επίθεση στον διαιτητή

Λίγο νωρίτερα, σε ένα ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε αποκαλέσει «ηλίθιο» τον διαιτητή, καθώς θεώρησε ότι δεν έδωσε άουτ ένα χτύπημα των αντιπάλων του.

«Δες πού χτύπησε η μπάλα. Είναι η δική σου γαμ@@@@@ γραμμή. Γαμ@@@@@ ηλίθιε», φώναξε χαρακτηριστικά. 

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Τον απέβαλαν από το τουρνουά

Η επίθεση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον διαιτητή προκάλεσε την αντίδραση των διοργανωτών, που αποφάσισαν να τον αποκλείσουν και από το μονό του τουρνουά, όπου και ήταν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, τον οποίο κατέκτησε πέρυσι.

Ο Γκόγιοβτσικ, επίσης Γερμανός, θα αντικαταστήσει τον Ζβέρεφ στα προημιτελικά, και έτσι άλλαξε και το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας.

Αυτό επηρέασε το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά, που από το δεύτερο γήπεδο στις 4 τα ξημερώματα, το ματς του με τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ μεταφέρεται στο κεντρικό γήπεδο και θα διεξαχθεί στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ