- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παράπονα για κακό φαγητό και κρύο
«Δεν υπάρχει ζεστό φαγητό, στους -20 η θερμοκρασία»
Τρεις ημέρες μετά την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο, προέκυψαν και τα πρώτα παράπονα από τους συμμετέχοντες.
Τα πρώτα παράπονα κατά των διοργανωτών των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων πραγματοποίησαν ήδη μέλη των αποστολών των χωρών. Ειδικότερα, τα περισσότερα έχουν να κάνουν με το φαγητό αλλά και το κρύο που επικρατεί στους χώρους που γίνονται οι αγώνες.
«Το κέτερινγκ είναι εξαιρετικά συζητήσιμο επειδή ουσιαστικά δεν είναι καθόλου κέτερινγκ» ξέσπασε ο Γερμανός σκιέρ Κρίστιαν Σβάιγκερ.
«Θα περίμενα πως η Ολυμπιακή Επιτροπή θα ήταν ικανή να παρέχει ζεστά γεύματα. Όμως, δεν υπάρχει ζεστό φαγητό. Έχουν κριτσίνια, κάτι ξηρούς καρπούς με σοκολάτα και τίποτα άλλο. Είναι ξεκάθαρη έλλειψη ενδιαφέροντος για αθλήματα υψηλού επιπέδου» πρόσθεσε.
Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένες αποστολές, όπως αυτή των ΗΠΑ, πήγαν στο Πεκίνο με δικά τους τρόφιμα, όπως κατεψυγμένα ζυμαρικά, ώστε να μη βασίζονται αποκλειστικά στο φαγητό των διοργανωτών.
Παράπονα, ωστόσο, έχουν διατυπωθεί και για το ψύχος που επικρατεί σε ορισμένα αθλήματα όπως το cross country σκι με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -20 βαθμούς Κελσίου.
«Είναι που είναι κρύο γενικά, δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε. Δεν ξέρω αν μετράνε και το πόσο μας επηρεάζει ο αέρας. Αν η Διεθνής Ομοσπονδία Σκι λέει πως έχει -17 βαθμούς και φυσάει, ενώ είναι -35, τι κάνεις τότε;» αναρωτήθηκε ο Σουηδός αθλητής Άντερς Μπίστρουμ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί δεν θα μπορεί να το φορέσει στους Ολυμπιακούς
Πέρασε επτά χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Το απόσπασμα που έχει γίνει viral
Η αμύθητη περιουσία του
Η ανάρτηση της «γαλανόλευκης»
Τα στατιστικά του Έλληνα αστέρα
Τι είπε ο Πορτογάλος αστέρας σε άτομο που τον σχολίαζε
Η δύσκολη εξομολόγηση για τις κόρες του
Το σχέδιο προβλέπει πρωτάθλημα 16 ομάδων και μεγαλύτερη βαρύτητα στην πρόκριση μέσω αγωνιστικών κριτηρίων
«Η φιλοδοξία μου παραμένει η ίδια: να διατηρήσω το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενωμένο»
Χιλιάδες επισκέπτες, δύο εμβληματικά μονοθέσια της McLaren Racing και κορυφαία ονόματα του motorsport
Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας
Το βίντεο του Λισάντρο Μαρτίνες
Η απάντησή του στην ανάρτηση του Αργεντινού θρύλου
Ο αρχηγός της πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας γυρίζει πλέον σελίδα
«Ο σκοπός μου είναι ξεκάθαρος: να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που του δίνουν ζωή», ανέφερε ο Βέγκα
Ο θρύλος της ομάδας θα παρακολουθήσει δια ζώσης το ευρωπαϊκό παιχνίδι
Στο επίκεντρο έντονης κριτικής ο πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.