Άνετη πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη με νίκη επί της Σφιόντεκ
Με το δεξί η Ελληνίδα τενίστρια στη Γουαδαλαχάρα και το WTA Finals
Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση για την Μαρία Σάκκαρη στους WTA Finals της Γουαδαλαχάρα - Επικράτησε της Σφιόντεκ με 2-0 σετ.
Άνετη νίκη με 2-0 σετ πήρε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού επί της Ίγκα Σφιόντεκ.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε στα δύο σετ (6-2, 6-4) την Πολωνή, νικήτρια του Ρολάν Γκαρός το 2020 και νυν Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη.
Η Σάκκαρη είχε όπλο το σερβίς της και δεν άφησε περιθώριο για μπρέικ στην 20χρονη Σφιόντεκ, φτάνοντας στην τρίτη νίκη επί ισάριθμων αγώνων απέναντί της, ύστερα από περίπου μιάμιση ώρα παιχνιδιού (1:26΄) και χωρίς ακόμη να έχει χάσει σετ από την Πολωνή.
Η 26χρονη πρωταθλήτρια ξεκίνησε λοιπόν με νίκη στην πρώτη εμφάνιση της καριέρας της στη διοργάνωση, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς την ημιτελική φάση.
— Maria Sakkari (@mariasakkari) November 12, 2021
Η Σάκκαρη κέρδισε 26 στους 27 πόντους από το πρώτο σερβίς της, δεν είχε απώλεια game, ενώ η ίδια έκανε τρία στη νεαρή τενίστρια.
Το highlight της αναμέτρησης ήταν όταν μετά το τέλος του αγώνα η Σφιόντεκ ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα και η Μαρία Σάκκαρη έσπευσε να την αγκαλιάσει.
Sakkari: “More than anything we're human. She's only 20yo. She's going to have many more chances than I'll have in the future because it's only the beginning for her.
"She's a very, very nice girl. We always have great practices and great chats.”#AKRONWTAFinals pic.twitter.com/nRtQToEDy1
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρελθόν ο προπονητής της «Βασίλισσας» μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα
Στρέφει την προσοχή της στο Australian Open
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Συγκλονιστικός ξανά ο Έλληνας αστέρας
Απίθανη εμφάνιση του Έλληνα άσου
Στο τουρνουά WTA 500 στην Αυστραλία συμμετέχει η Ουκρανή τενίστρια
Ο Κοϊτά άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό και ο Γένσεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρησης της Πάτο με αντίπαλο την Κάσιας ντο Σουλ
Μετά (και) την κατάκτηση του βραβείου European Golden Boy Web
Πλησιάζει στην ανανέωση των βασικών χορηγιών της
Ο Ζοάν Λαπόρτα με λίγα λόγια...τα είπε όλα για τη σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας
Μιλάει με σεβασμό για τον Greak Freak
Ο Λαμίσα Μουσόντα δίνει μάχη για τη ζωή του
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Και όλα αυτά σε φιλική αναμέτρηση..
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.