Αθλητισμος

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ περιμένουν δίδυμα

Η ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο: Δίδυμα περιμένει η Τζορτζίνα
Η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο © Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ θα γίνουν ξανά γονείς - Περιμένουν δίδυμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εμφανώς πολύ ευτυχισμένος, έκανε γνωστό μέσω social media, ότι η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ είναι ξανά έγκυος και πως περιμένει δίδυμα. Έτσι, ο Πορτογάλος θα γίνει πατέρας συνολικά 6 παιδιών.

Λίγη ώρα αφότου αποκαλύφθηκε πως η σύντροφός του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και πάλι έγκυος, το ζευγάρι γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός στο Instagram. 

Στη φωτογραφία που ανέβηκε και αμέσως έγινε viral, οι δυο τους είναι στο κρεβάτι και κρατούν τον υπέρηχο, που δείχνει τα δύο έμβρυα που κυοφορεί η Ροντρίγκεθ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη. Περιμένουμε πως και πως να σας συναντήσουμε» έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έχει μία κόρη, την Αλάνα Μαρτίνεθ από το 2017, ενώ ο ίδιος ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα. 

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας το 2010 αποκτώντας τον 11χρονο σήμερα Κριστιάνο Τζούνιορ με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Ακολούθησαν επτά χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2017, τα δίδυμα, Εύα και Ματέο, τα οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε με την ίδια μέθοδο. 

Το μικρότερο παιδί της οικογένειας Ρονάλντο ήρθε τον Νοέμβριο του 2017, το πρώτο παιδί δηλαδή που απέκτησε ο Πορτογάλος με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ