Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κάηκε στην Εύβοια το σπίτι πολίστα της εθνικής

Η ανάρτηση του πατέρα του στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην Εύβοια: Καμένη γη στην Αγία Άννα, με το σπίτι αθλητή της εθνικής πόλο να παραδίνεται στις φλόγες την ώρα που η ομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020
Φωτιά στην Εύβοια: Καμένη γη στην Αγία Άννα, με το σπίτι αθλητή της εθνικής πόλο να παραδίνεται στις φλόγες την ώρα που η ομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πολίστας στην εθνική ομάδα έμαθε ότι το σπίτι της οικογένειάς του καίγεται από τη φωτιά στην Εύβοια μετά την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 η εκπληκτική Εθνική πόλο προκρίθηκε στον τελικό με τη νίκη της κόντρα στην Ουγγαρία. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 9-6 και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά του πόλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ενώ, όμως συνέβαιναν αυτά και τα πανηγύρια για τη μεγάλη πρόκριση συνέχιζαν, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου έμαθε ότι το σπίτι της οικογένειάς του στην Αγία Άννα έχει τυλιχτεί στις φλόγες, καθώς η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Κάηκε στην Εύβοια το σπίτι πολίστα της Εθνικής - Η ανάρτηση του πατέρα του

Ο πατέρας του αθλητή, και παλαίμαχος αθλητής του πόλο, Τάσος Παπαναστασίου, έκανε ανάρτηση στα social media, γνωστοποιώντας ότι η φωτιά στην Εύβοια έκαψε το σπίτι της οικογένειας. 

«Και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη;» έγραψε στην ανάρτησή του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι οι διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο, μετά τη νίκη τους απέναντι στην Ουγγαρία και την πρόκριση στον τελικό, αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Φωτιά στην Εύβοια: Καμένη γη στην Αγία Άννα, με το σπίτι πολίτη της εθνικής ομάδας πόλο να παραδίνεται στις φλόγες την ώρα που η ομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020
Φωτιά στην Εύβοια: Καμένη γη στην Αγία Άννα, με το σπίτι πολίτη της εθνικής ομάδας πόλο να παραδίνεται στις φλόγες την ώρα που η ομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Γ. Φουντούλης: Ζητάμε συγγνώμη από τους Έλληνες για τη χαρά μας | 06/08/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ