Αθλητισμος

Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού

Επικράτησαν των Καναδών Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόβσκι με 2-0

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη © EPA/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο διπλό - Επικράτησαν με 2-0 των Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόβσκι.

Άνετα επικράτησαν των Καναδών Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόβσκι οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη με 2-0 στην πρεμιέρα τους στο μεικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Παρά το γεγονός ότι νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραυματίστηκε και ηττήθηκε από τον Ουμπέρ, αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα με την Ελληνίδα παρτενέρ του.

Στο πρώτο σετ, οι αντίπαλες ομάδες διατήρησαν μέχρι και το 7ο game το σερβίς τους αλλά τότε ήρθε το break από την ελληνική ομάδα που κρίθηκε μείζονος σημασίας στην κατάκτηση του σετ αργότερα, το οποίο έληξε 6-3 υπέρ των Ελλήνων.

Στο δεύτερο σετ, το δίδυμο Τσιτσιπά-Σάκκαρη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και έφτασε από την αρχή στο break, κάτι που τους επέτρεψε να προηγηθούν με 3-1 στα games. Οι Καναδοί επιχείρησαν να απαντήσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού τα break points τους, τα έσβησε με τρομερά σερβίς ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι Έλληνες αθλητές έκαναν εν τέλει το 2-0 επικρατώντας με 6-4 games στο δεύτερο σετ.

Στα προημιτελικά, οι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο Μπάρτι-Πιρς (Νο.1 της κατάταξης) από την Αυστραλία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ