Αθλητισμος

6 μεταγραφές που έχουν ήδη ξεχωρίσει φέτος το καλοκαίρι

6 παίκτες που ετοιμάζονται να κάνουν τη διαφορά φέτος

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mario-klassen-70yxstwa2zw-unsplash.jpg

Μεταγραφές 2021: Ποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και που μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού.

Μπορεί λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που κατάκτησε η Ιταλία, το μεταγραφικό παζάρι να έχει μείνει λίγο πίσω, όμως ο χρόνος έχει περάσει, οι ομάδες δεν βρίσκονται πια στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους και σιγά-σιγά ολοκληρώνουν τα ρόστερ τους. Τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχουν ήδη ξεκινήσει και οι μεγαλύτερες ομάδες έχουν ήδη ετοιμάσει τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Εμείς ξεχωρίσαμε περιπτώσεις μεταγραφών από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικά χώρες του πλανήτη και σας τις παρουσιάζουμε. 

Μέμφις Ντεπάι - Μπαρτσελόνα
Η απώλεια της περυσινής La Liga φαίνεται να στοίχισε στους Μπλαουγκράνα, που εντυπωσιάζουν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Κούμαν κράτησε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της, Λιόνελ Μέσι για ακόμη πέντε χρόνια, έφερε τον φίλο του, Κουν Αγκουέρο και έκανε μια ακόμη σπουδαία κίνηση, υπογράφοντας τον Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός μετά το μέτριο πέρασμά του από τη Γιουνάιτεντ, πήγε στην Λιόν, όπου «έβγαλε μάτια» αναγκάζοντας την Μπαρτσελόνα να τον φέρει στην Ισπανία.

 

 

Η φετινή La Liga θεωρείται και όχι άδικα, η κορυφαία Ευρωπαϊκή Λίγκα, με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να προσπαθούν να χτυπήσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης και τις υπόλοιπες ομάδες να ετοιμάζονται για εκπλήξεις. Ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα; Οι απαντήσεις φέτος δίνονται στα κανάλια Novasports, την ώρα που το Ισπανικό Σούπερ Καπ, ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα δοθεί στο Ντουμπάι τον Δεκέμβριο και πάλι από τη συχνότητα των καναλιών Novasports!

la_liga.jpeg

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο MVP του EURO 2020 δεν είναι άλλος από τον νεαρότερο σταρ τερματοφύλακα της σύγχρονης ιστορίας. Βασικός και αναντικατάστατος από τα 16 του στην αγαπημένη του Μίλαν, φεύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του για να κατακτήσει την Ευρώπη με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και έχοντας δίπλα του, τόσα αστέρια, ο Ντοναρούμα μόνο να μεγαλουργήσει μπορεί και θα προσπαθήσει να φέρει πίσω τον τίτλο στην Παρί. Τα πρώτα βήματα του κορυφαίου τερματοφύλακα στον κόσμο στην Ligue 1 και στο Κύπελλο Γαλλίας θα τα δούμε στα κανάλια Novasports


Νταγιότ Ουπαμεκάνο - Μπάγερν Μονάχου
Η σπουδαιότερη μεταγραφή αμυντικού για αυτό το καλοκαίρι είναι εκείνη της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί πλήρωσαν 42,5 εκατομμύρια ευρώ στην Λειψία για να πάρουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως στη θέση του σέντερ μπακ και να κάνουν δικό τους τον 22χρονο Γάλλο Νταγιότ Ουπαμεκάνο. Το πρώτο του τεστ είναι μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολο, αφού θα κληθεί να σταματήσει τον Χάαλαντ στο Γερμανικό Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 21:30 και θα μεταδοθεί στα κανάλια Novasports.


Η Πρωταθλήτρια Γερμανίας κινήθηκε πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και έκλεισε τον Ουπαμεκάνο και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση και της φετινής Bundesliga, αφού ενισχύθηκε αυτή και αποδυνάμωσε μία από τις πιο σημαντικές αντιπάλους της. Σε κάθε περίπτωση, το φετινό Πρωτάθλημα Γερμανίας, που πλέον θα παρακολουθούμε από τη συχνότητα των καναλιών Novasports, αναμένεται εντελώς αμφίρροπο με την διαφορά ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες να έχει μειωθεί. 

bundesliga_germany_600x600.png

Ζοζέ Μουρίνιο - Ρόμα
Στην Ιταλία η μεγαλύτερη μεταγραφή ως τώρα δεν αφορά παίκτη, αλλά προπονητή, κι αυτό γιατί ο Special One μετά από διάλειμμα σχεδόν μισού έτους, συμφώνησε να αναλάβει την Ρόμα. Αυτή θα είναι η δεύτερη δουλειά του επιτυχημένου προπονητή στην Ιταλία, μετά το πέρασμά του από την Ίντερ, με την οποία τα πήρε όλα. Η φετινή χρονιά είναι αρκετά σημαντική για τον Ζοζέ Μουρίνιο, που θα προσπαθήσει να φέρει κάποιον τίτλο μετά από χρόνια στους πρωτευουσιάνους. Το Κύπελλο Ιταλίας είναι μια διοργάνωση που σίγουρα είναι στα πλάνα του και σίγουρα θα κυνηγήσει ο Πορτογάλος. Η Ευρώπη φέτος παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports και το Ιταλικό Κύπελλο καθώς και το Σούπερ Καπ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Νόα Λανγκ - Κλαμπ Μπριζ
Το παιδί-θαύμα της Κλαμπ Μπριζ μετά την πρώτη του χρονιά στο Βέλγιο, όπου και έβγαλε μάτια, οριστικοποίησε την παρουσία του στην ομάδα και για την επόμενη χρονιά. Η Μπριζ πλήρωσε το αντίτιμο των 6 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει μόνιμα από τον Άγιαξ, τον 22χρονο Ολλανδό που πέρυσι σκόραρε 16 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ για να οδηγήσει την ομάδα του στο Πρωτάθλημα. Φέτος, είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας και ήδη οι κορυφαίοι σκάουτερ τον κοιτάζουν. Θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία στον τελικό του Βέλγικου Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports.


Αντρέ Ραμάλιο - Αιντχόφεν
Μετά από τρεις γεμάτες σεζόν με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ με συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός ετοιμάζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίξει στην Ολλανδία και την Αιντχόφεν. Η τελευταία κατάφερε να τον αποκτήσει με ένα χαμηλό για την αξία του αντίτιμο (3 εκατομμύρια ευρώ) και θα δέσει την άμυνά της με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ραμάλιο θα μπει από νωρίς στα δύσκολα, αφού στις 8 Αυγούστου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για το Ολλανδικό Σούπερ Καπ, ένα παιχνίδι που επίσης θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports.


 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ