Αθλητισμος

Πρεζεράκου για Μπεκατώρου: Έκοψε στα δύο το νήμα της σιωπής

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έρρικα Πρεζεράκου
Η Έρρικα Πρεζεράκου © Instagram

Η Έρρικα Πρεζεράκου με ανάρτησή της στο Ιnstagram έδειξε την εκτίμηση και τον σεβασμό της στη Σοφία Μπεκατώρου.

Την απόλυτη στήριξή της στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου, με ανάρτησή της στο Instagram.  

Συγκεκριμένα, η Έρρικα Πρεζεράκου έγραφε στην ανάρτησή της:

«Πάντα στην ζωή μου παρατηρούσα. Το προτιμούσα από το αντιδρώ .. ήταν πιο σημαντικό για μένα να γνωρίζω την αλήθεια του άλλου για να μπορώ να απομακρύνω το "κακό" από την ζωή μου... όμως αυτό είναι αρκετό; Πως θα εξελιχθεί ο άλλος αν ζει χωρίς τις συνέπειες των πράξεων του; Αυτό μας διδάσκει η Σοφία Μπεκατώρου. Η αλήθεια πάντα αναδύεται στο τέλος και κερδίζει τον αγώνα. Η αλήθεια της Σοφία Μπεκατώρου τερμάτισε μετά από 20 χρόνια... Σημασία δεν έχει το πότε... ούτε το πώς... Σημασία έχει ότι έκοψε στα δύο το νήμα της σιωπής... Και της δικής της σιωπής και της δικής μας...».

Στη συνέχεια η πρώην αθλήτρια έφερε στη μνήμη της και δικά της περιστατικά που είχε από ανθρώπους με ερωτική διάθεση κατά τη διάρκεια του αθλητισμού.

«Προσωπικά αναδύθηκαν περιστατικά που είχα απωθήσει ανθρώπων με ερωτική πρόθεση η προσέγγιση κατά την διάρκεια του αθλητισμού... όμως... η σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει να κάνει μόνο με τον αθλητισμό... Είναι χιονοστιβάδα... Κάθε σπίτι... κάθε οικογένεια... κάθε γειτονιά... κάθε σχολείο... έχει τον κακοποιητή της.. Τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.. Η τον άνθρωπο του διπλανού δωματίου... Κακοποιητές υπεράνω υποψίας.. Αυτή είναι η αλήθεια που χρειάζεται να τερματίσει... Η πιο σκληρή αλήθεια.. Έστω και τώρα στο τέλος... στην εκπνοή... Σοφία Μπεκατώρου πάντα σε εκτιμούσα και σε θαύμαζα... Σε ευχαριστώ για όσα μας διδάσκεις» έγραψε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ