Αθλητισμος

Euroleague: Μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο

Ένας Παναθηναϊκός από τα παλιά υπέταξε την πανίσχυρη Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euroleague: Νίκη του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο επί της Αρμάνι με 77-80.
© EUROKINISSI

Euroleague: Νίκη του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο επί της Αρμάνι με 77-80.

Ο Παναθηναϊκός μετά το άσχημο πέρασμα από τη Γαλλία, επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας με 77-80 την πανίσχυρη Αρμάνι στο Μιλάνο. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε με την αρχή του δεύτερου μέρους να ισορροπίσει. 

AX Armani Exchange Milan - Panathinaikos OPAP Athens Highlights | EuroLeague, RS Round 12

Κυρίως χάρη στους Μήτογλου και Μακ παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι και στην τέταρτη και πιο κρίσιμη περίοδο, ήρθε η ώρα των Νέντοβιτς, Παπαγιάννη και του αρχηγού Ιώαννη Παπαπέτρου. Ο τελευταίος με ένα πολύ δύσκολο τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στο τριφύλλι 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και «υπέγραψε» τη νίκη στη συνέχεια με μία εύστοχη βολή.

Οι πράσινοι έφτασαν τις 4 νίκες σε 11 παιχνίδια και ανέβηκαν λίγο στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο χρειάζονται ακόμη δουλειά. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Μεσίνα): Πάντερ 16, ΛεΝτέι 10, Μίτσοβ 2, Μορασκίνι 2, Ρολ 5, Ταρζούσκι 4, Ντιλέινι 14, Σιλντς 13, Μπρουκς 2, Χάινς 9, Ντατόμε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βόβορας): Μακ 8, Παπαγιάννης 8, Μποχωρίδης 3, Παπαπέτρου 14, Φόστερ, Νέντοβιτς 16, Γουάιτ 9, Μήτογλου 14, Μπέντιλ 3, Σαντ-Ρος 5.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ