Αθλητισμος

Ξαναρχίζει το ματς!

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ είναι πάλι εδώ με ντέρμπι και μάχες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ Λιγκ: Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επέστρεψε, δίχως κόσμο στις εξέδρες, αλλά με μπόλικες συγκινήσεις εντός αγωνιστικών χώρων.
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σούπερ Λιγκ: Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επέστρεψε, δίχως κόσμο στις εξέδρες, αλλά με μπόλικες συγκινήσεις εντός αγωνιστικών χώρων.

Πέντε γκολ σε δύο αναμετρήσεις μέτρησε η Σούπερ Λιγκ στην επιστροφή της μετά την τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Από το Σάββατο το απόγευμα το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επέστρεψε, δίχως κόσμο στις εξέδρες (προς το παρόν τουλάχιστον), αλλά με μπόλικες συγκινήσεις εντός αγωνιστικών χώρων.

Για τα πλέι οφ τίτλου, ο Άρης επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ, παρότι οι Κρητικοί προηγήθηκαν μέσα στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα Κυριακή, υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι. Στις 7.30 το απόγευμα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ στις 9.30 στο ΟΑΚΑ παίζουν ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι τυπικά γηπεδούχοι.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1.Ολυμπιακός 66

2. ΠΑΟΚ 52

3. ΑΕΚ 51

4. Παναθηναϊκός 44

5. Άρης 37

6. ΟΦΗ 34

* Οι πρώτες δύο ομάδες πηγαίνουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και οι επόμενες δύο στο Γιουρόπα. Ο Παναθηναϊκός παραμένει τιμωρημένος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα ίσως αντιμετωπίσει και ο Άρης. Κι επειδή στο Κύπελλο συνεχίζουν τέσσερις ομάδες από την πρώτη εξάδα, δεν αποκλείεται τελικά και η πρώτη θέση των πλέι άουτ να οδηγήσει στην Ευρώπη.

Στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη 1-0 κόντρα στον Βόλο. Εντύπωση προκάλεσαν οι πανηγυρισμοί στο γκολ των Νεοσμυρνιωτών, όπου όλοι οι παίκτες και ο πάγκος έγιναν ένα κουβάρι από αγκαλιές.

Σήμερα θα γίνει η αναμέτρηση Λάρισας-Αστέρα Τρίπολης και τη Δευτέρα το Λαμία-Παναιτωλικός. Το Ξάνθη-Ατρόμητος αναβλήθηκε λόγω αύξησης κρουσμάτων στην περιοχή της Ξάνθης και πιθανώς να γίνει μεσοβδόμαδα.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

7. Ατρόμητος 32

8. Λάρισα 30

9. Αστέρας Τρ. 30

10. Λαμία 27

11. Βόλος 27

12. Ξάνθη 18

13. Παναιτωλικός 17

14. Πανιώνιος 14

* Η τελευταία ομάδα υποβιβάζεται στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ ο 13ος θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της από κάτω κατηγορίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ