Αθλητισμος

Ο Ντάνι Πογιάτος «κλείνει» ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Ποιος είναι ο Ισπανός κόουτς και τι μπορεί να γίνει με τον Δώνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός © ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI

Ο Ντάνι Πογιάτος «κλείνει» ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ποιος είναι ο Ισπανός κόουτς και τι μπορεί να γίνει με τον Δώνη.

Θέμα χρόνου είναι πια η ανακοίνωση της συμφωνίας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού με τον Ντάνι Πογιάτος. Αφού ήρθε η (λανθασμένη) λήξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη, ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα προτίμησε έναν συμπατριώτη του για να πάρει τη θέση.

Ο 47χρονος προπονητής εδώ και δύο χρόνια είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας κάτω των 19 της Ρεάλ Μαδρίτης και γενικά ήταν επικεφαλής των ακαδημιών του συλλόγου, έχοντας δίπλα του τον φημισμένο Ραούλ.

Ο Πογιάτος δεν έχει θητεύσει ποτέ ως πρώτος προπονητής σε ομάδα ανδρών και αυτό είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό που συνοδεύει την επικείμενη πρόσληψή του. Σχεδόν πάντοτε ασχολιόταν με τους πιτσιρικάδες, εκτός από τη σεζόν 2017-18 όπου και ήταν βοηθός του Τζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ήταν μεγάλος πόθος γι’ αυτόν να αναλάβει έναν επαγγελματικό σύλλογο και γι’ αυτί λέγεται πως η Ρεάλ του έδωσε το ΟΚ να αποχωρήσει. Το τι μπορεί να πετύχει στον Παναθηναϊκό με το ήδη πετσοκομμένο μπάτζετ θα φανεί σύντομα, όμως οι οιωνοί δεν είναι με το μέρος του.

Από την άλλη μεριά, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τα πλέι οφ που ξεκινούν το σαββατοκύριακο (πρεμιέρα με την ΑΕΚ ως φιλοξενούμενοι στο ΟΑΚΑ), με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι. Ο Αλαφούζος έκανε σκέψεις να τον απαλλάξει των καθηκόντων του άμεσα, όμως αυτό ίσως να μην συμβεί. Φαίνεται πως έχουν πέσει οι τόνοι τις τελευταίες μέρες, υπάρχει μια διαλλακτικότητα για την καταβολή της αποζημίωσης και ο Δώνης πιθανώς θα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος Ιουλίου. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY