Αθλητισμος

Δηλώσεις που βάζουν φωτιά στην υπόθεση ΠΑΟK - Ξάνθης

Τι είπαν σε ΜΜΕ του εξωτερικού παίκτες των δύο ομάδων και πώς διέψευσαν αμέσως μετά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ Ξάνθη
Στιγμιότυπο από αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη © ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI

Περιπλέκονται τα πράγματα μετά από δηλώσεις παικτών του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης σε ξένα ΜΜΕ.

Η υπόθεση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης έχει τελεσιδικήσει στην ελληνική αθλητική δικαιοσύνη, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν υποστεί ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών, ενώ οι Ακρίτες έχουν δεχτεί -12, πάντα για τη φετινή σεζόν. Όμως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κυνηγά την υπόθεση και γι’ αυτό θα έχει εκπροσώπηση και στο CAS, όπου έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ. Εκεί οι νταμπλούχοι ελπίζουν να σβηστεί η ποινή και οι Πειραιώτες να ισχύσει ο υποβιβασμός.

Μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, δημοσιεύτηκαν δύο διαφορετικές δηλώσεις ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που αν μη τι άλλο έχουν ενδιαφέρον. Ο Στάρτζεον της Ξάνθης μίλησε στην πορτογαλική O’ Jogo, λέγοντας πως «αν και ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, χάσαμε τη συνοχή μας, ενώ ήρθε και αφαίρεση 12 βαθμών, επειδή ο πρόεδρός μας είναι ίδιος με αυτόν του ΠΑΟΚ»!

Επίσης, σε συνέντευξη που έδωσε σε κροατικό Μέσο, ο χαφ του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς, φέρεται να είπε ότι «χάσαμε επτά βαθμούς, διότι ο ιδιοκτήτης μας έχει και μετοχές στην Ξάνθη». Από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ υπήρξε αντίδραση και διευκρίνιση, ότι ο παίκτης δεν παραδέχθηκε κάτι τέτοιο, αλλά απλά ανέφερε το σκεπτικό της τιμωρίας. Μάλιστα, το Μέσο προέβη κι αυτό σε διόρθωση των γραφομένων του, τονίζοντας πως υπήρξε παρερμηνεία.

Αμέσως μετά ήρθε και δήλωση διάψευσης και από τον Στάρτζεον, ο οποίος θεώρησε «ψευδή και εμετικά τα όσα γράφτηκαν» και απείλησε με αγωγές. Διευκρίνισε ότι και αυτός απλά εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τιμωρήθηκε η ομάδα του, δίχως να υιοθετεί.

Είναι απορίας άξιον πάντως, πώς δύο Μέσα από δύο διαφορετικές χώρες παρερμήνευσαν τα λεγόμενα δύο παικτών, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο… 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ