Αθλητισμος

Ο οπαδός της ΑΕΚ έγινε «ήρωας» επειδή δεν καταλαβαίνει

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν βγαίνουμε από το σπίτι, όχι επειδή μας το λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αλλά γιατί πρέπει προστατεύουμε και προστατευόμαστε

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NEA ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.- ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ.
© ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Νίκος Ασημακόπουλος σχολιάζει τις αντιδράσεις για τον οπαδό της ΑΕΚ που έγινε «ήρωας» γιατί αγνόησε την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Υπάρχουν αρκετοί στις μέρες μας που γίνονται «ήρωες» μόνο και μόνο επειδή δεν καταλαβαίνουν αυτονόητα πράγματα. Ο αγνός οπαδός της ΑΕΚ, ας πούμε, που αγνόησε την απαγόρευση και πήγε να δει το καινούργιο γήπεδο που χτίζει η ομάδα του στη Νέα Φιλαδέλφεια, προφανώς δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό του τους λόγους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να θέλει να βγει από το σπίτι, παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη. Νομίζει ότι μπορεί να γυρνάει οπουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο μόνο επειδή έχει το απαραίτητο sms στο κινητό του. Στην ανάγκη το παραβιάζει κι αυτό μπροστά στην λαχτάρα να αντικρίσει το μεγάλο του όνειρο...

Κατανοητό και ανθρώπινο... Μόνο που εδώ πρόκειται για την υγεία, ίσως και για την ζωή του ίδιου και των γύρω του. Αδύνατο να βάλει ο νους του ότι δεν βγαίνουμε από το σπίτι όχι επειδή υπάρχει απαγόρευση ή μας το λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αλλά γιατί πρέπει με τη συμπεριφορά μας να προστατεύουμε και προστατευόμαστε.

Η επίσημη ΑΕΚ τον επιβράβευσε! Αντί να τον πάρει κάποιος στο τηλέφωνο και να του πει ευγενικά ότι καταλαβαίνει τη μεγάλη του αγάπη και ανάγκη, αλλά αυτό που έκανε ήταν λάθος, τού πληρώνει το 150άρι το πρόστιμο και του δίνει «τιμητικά» το πρώτο εισιτήριο διαρκείας.

Καθόλου απίθανο αύριο, ένας άλλος παππούς να θελήσει να κάνει το ίδιο και για να γίνει "διάσημος" και να κερδίσει ένα ακόμη διαρκείας. Άλλωστε τα ΜΜΕ χωρίς καμία εξαίρεση, απ’ όσο είδα, αποθεώνουν!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ