Αθλητισμος

Οργή κατά Αυγενάκη στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Ποια η αναπάντεχη δήλωση του Υφυπουργού που συζητείται έντονα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
avgenakis-u
Λευτέρης Αυγενάκης © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Οργή κατά Αυγενάκη στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ποια η αναπάντεχη δήλωση του Υφυπουργού που συζητείται έντονα.

Το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο εξελίχθηκε σε άτυπο συλλαλητήριο από 15.000 κόσμου, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της ομάδας. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» φώναζαν συνθήματα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ πρόλαβε να φτιαχτεί και πανό που κρεμάστηκε στις κεντρικές θύρες της Τούμπας που έγραφε: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο. Κυβερνήσεις πέφτουν και υπουργοί τρέχουν. Αυγενάκη τελείωσες».

Στη Θεσσαλονίκη θεωρούν τον υφυπουργό ως υπαίτιο, καθώς πριν από λίγο καιρό άλλαξε τρία μέλη της ΕΕΑ, που προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εισήγηση. Βέβαια, ο ίδιος ο Αυγενάκης ανέβασε δήλωση στα social media, όπου λέει: «Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της ΕΕΑ. Όμως, δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες, χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση». Δηλαδή τάσσεται ουσιαστικά κατά της ΕΕΑ, μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα!

Όσον αφορά τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 (Βιεϊρίνια 60’) και πέρασε μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, έχοντας έναν βαθμό παραπάνω από τον Ολυμπιακό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ