Αθλητισμος

Έξαλλος Τσιτσιπάς: Έσπασε τη ρακέτα του, τραυμάτισε τον πατέρα του

Ξέσπασε ο Έλληνας τενίστας μετά το χαμένο σετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsitsipas3.jpg
Στέφανος Τσιτσιπάς © ACTION PLUS / EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε δεύτερο warning και τιμωρήθηκε με point penalty, που έδωσε το γκέιμ στον αντίπαλό του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στη ρακέτα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του, Απόστολου Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Νικ Κύργιο για το ATP Cup, μετά το χαμένο πρώτο σετ ο Έλληνας τενίστας, εκνευρίστηκε με τον εαυτό του και χτύπησε την ρακέτα στην καρέκλα του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει άθελά του φυσικά, τον πατέρα του.

Η μητέρα του που καθόταν στις εξέδρες είδε το περιστατικό και σηκώθηκε αμέσως να του κάνει παρατήρηση αλλά παράλληλα και να τον εμψυχώσει.

Λίγο αργότερα, στο τέταρτο γκέιμ του δεύτερου σετ, ο αντίπαλός πήρε τρεις σερί πόντους στο σερβίς του και ο 21χρονος Έλληνας, μέσα στα νεύρα του, χτύπησε με μανία το μπαλάκι. 

Πήρε, λοιπόν, δεύτερο warning και τιμωρήθηκε με point penalty, που έδωσε το γκέιμ στον Νικ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή
Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY