Αθλητισμος

Ο Γιάννης έδειξε ποιος είναι ο MVP (video)

Με τριπλ νταμπλ οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Ρόκετς του Χάρντεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo
Γιάννης Αντετοκούνμπο / Facebook - Milwaukee Bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τριπλ νταμπλ οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Ρόκετς του Χάρντεν.

Αν και ήταν η πρεμιέρα για Μπακς και Ρόκετς στο φετινό ΝΒΑ, εντούτοις το πάθος και η εξέλιξη του ματς θύμισε τελικούς! Το Μιλγουόκι νίκησε μέσα στο Χιούστον με 117-111, κάνοντας μια σπουδαία ανατροπή, αφού στο ημίχρονο έχαναν με 16 πόντους.

Τα «ελάφια» όμως είχαν τον Γιάννη, τον MVP. Με το καλημέρα ο Αντετοκούνμπο έκανε τριπλ νταμπλ φίγκιουρ με 30 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ, δείχνοντας τις διαθέσεις του. Και να φανταστεί κανείς ότι άργησε να πάρει μπρος, αφού στην πρώτη περίοδο είχε μόλις έναν πόντο.

Με ώριμες επιλογές και κάνοντας το κουμάντο στην επίθεση, ο Greek Freak έδειξε ότι είναι ακόμη πιο ώριμος, δίχως να εκμαιεύει προσπάθειες απέναντι σε μια ομάδα που τον έπαιξε σκληρή άμυνα. Ώριμοι είναι και οι φετινοί Μπακς, κάτι που το περιμέναμε. Διότι οι συμπαίκτες του ήταν εντυπωσιακοί στο φινάλε, όταν ο Γιάννης είχε αποβληθεί με έξι φάουλ.

Στον αντίποδα οι Ρόκετς θέλουν δουλειά, κυρίως για το δίδυμο των Χάρντεν-Ουέστμπρουκ, που έπαιξε για πρώτη φορά μαζί. Ο «μούσιας», που τόσο γκρίνιαξε για το βραβείο MVP που έχασε από τον Έλληνα σταρ, είχε 19 πόντους, αλλά σχεδόν αποκλειστικά με βολές, αφού στα σουτ είχε 2/13! Πάντως, μοίρασε 14 ασίστ. Ο Ουέστμπρουκ είχε 24 πόντους, 16 ριμπάουντ (πλέι μέικερ είναι, έτσι; ) και επτά ασίστ, όμως κι αυτός θέλει χρόνο για να βρει τον ακριβή του ρόλο.

MPs to debate Queen's speech in parliament – watch live

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ