Αθλητισμος

Ο διασυρμός της Παρί Σεν Ζερμέν

Αντί να πανηγυρίσει τίτλο, δέχτηκε «πεντάρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pari-sen-zermen.jpg
Παρί Σεν Ζερμέν/©INTIMESports/PanoramiC

Με το τεράστιο μπάτζετ που έχει διαθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν και το… διαστημικό ρόστερ της τα εγχώρια τρόπαια θεωρούνται αυτονόητα

 

Από τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με αυτόν τον ατιμωτικό τρόπο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η χρονιά της θεωρείται αποτυχημένη.

Ακόμη κι αν δείχνει πολύ πιθανό να κατακτήσει το νταμπλ στη Γαλλία. Βρίσκεται ήδη στον τελικό Κυπέλλου (27 Απριλίου με Ρεν) και είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η διαφορά της από τη Λιλ είναι 17 βαθμοί.

Με το τεράστιο μπάτζετ που έχει διαθέσει και το… διαστημικό ρόστερ της (Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι, Ντι Μαρία, Τιάγκο Σίλβα, Μπουφόν κλπ.) τα εγχώρια τρόπαια θεωρούνται αυτονόητα.

Ο κόσμος δεν ενθουσιάζεται και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο εντός έδρας ματς (21/4) απέναντι στη Μονακό.

Την περασμένη εβδομάδα η Παρί είχε μια πρώτη ευκαιρία να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο, κόντρα στη Στρασμπούρ.

Ήρθε 2-2, απογοητεύοντας τον κόσμο, ενώ χθες που έπαιξε εκτός με τη δεύτερη Λιλ αναζητούσε απλά μια ισοπαλία.

Η ομάδα του Τούχελ διασύρθηκε με 5-1, εξοργίζοντας το κοινό της. Την Τετάρτη παίζει εκτός έδρας με τη Ναντ σε εξ αναβολής αναμέτρηση και θέλει μια ισοπαλία για πάρει τη Λιγκ 1 και μαθηματικά.

Είτε τα καταφέρει είτε όχι, στο παιχνίδι με τη Μονακό αναμένεται μια… φιέστα τίτλου με γκρίνια και διαμαρτυρίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ