Αθλητισμος

Άφωνος ο πλανήτης από τον Γιάννη και τους Μπακς (video)

Με 43 πόντους του Αντετοκούνμπο το Μιλγουόκι νίκησε 148-129 την Ουάσινγκτον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο / © EPA/JASON SZENES

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές του ΝΒΑ που προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί οι Μιλγουόκι Μπακς είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Σαφώς και αναγνωρίζουν τον Αντετοκούνμπο ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά και πάλι το υπόλοιπο ρόστερ δεν είναι το ιδανικό. Κι όμως, η παρέα του Greek Freak έχει καταφέρει να τρελάνει τους πάντες, να έχει φτάσει στο 40-13 και να είναι φαβορί για την πρωτιά στην Ανατολή αλλά και σε όλη τη Λίγκα, πάνω ακόμα και από τους πρωταθλητές Γουόριορς!

Αφού ούτε οι αναλυτές δεν μπορούν να βρουν εξήγηση, εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν έχει σημασία άλλωστε. Αρκεί που βλέπουμε τον Έλληνα να οδηγεί τα «ελάφια» από επιτυχία σ’ επιτυχία, όπως και τα ξημερώματα. Οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί κόντρα στην Ουάσινγκτον και επικράτησαν με 148-129, βάζοντας μάλιστα «φρένο» στο δεύτερο μισό της τελευταίας περιόδου.

Ο Γιάννης ήταν εντυπωσιακός με 43 πόντους και απίθανα ποσοστά: 14/18 δίποντα, 3/3 τρίποντα (που είναι το αδύναμο σημείο του), αλλά επειδή ουδείς είναι τέλειος είχε και 6/11 βολές. Θα τις βάλει την επόμενη φορά…

Christian Dior Designer of Dreams Exhibition at the V&A Museum

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ