- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεταμεσονύκτιος «πόλεμος» Ολυμπιακού-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Οι τρεις ΠΑΕ αντάλλαξαν «βαριές» ανακοινώσεις, ανεβάζοντας τους τόνους
Το Σάββατο το βράδυ η ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μία νίκη, με 2-0 επί του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη. Στο πρώτο γκολ του Πέτρου Μάνταλου, ο σκόρερ έχει κοντρολάρει την μπάλα με το χέρι, πριν πλασάρει εύστοχα, σε μία φάση που ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν είδε το εμφανές επιθετικό φάουλ.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ήρθε μια πολύ επιθετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΟ της εξυγίανσης για τον κατήφορο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δύο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν ποτέ στη Νέα Σμύρνη, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα». Στη συνέχεια υπάρχει προσωπική επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφορά σε φημολογούμενους φίλους του ιδιοκτήτη της «Ένωσης» (Θωμάς Μητρόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος κ.λπ.), ενώ η… μπάλα πήρε και τον ΠΑΟΚ: «Τι να τον κάνει τον Πρίγιοβιτς ο κ. Σαββίδης όταν παίζει στη δική του ΕΠΟ;», και παράλληλα υπενθυμίζεται το χέρι του Βιεϊρίνια που δεν δόθηκε πέναλτι στη Λαμία.
Αμέσως ήρθαν και οι απαντήσεις από τις δύο «θιγόμενες» ΠΑΕ. Πρώτα η ΑΕΚ σχολίασε ότι «δεν περιμέναμε ποτέ ότι οι πάλαι ποτέ δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο θράσους. Γελάει ο κόσμος μαζί σας», ενώ ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ μέσω του εκπρόσωπου Τύπου, Κυριάκου Κυριάκου: «Στην προεφηβική ηλικία τα παιδιά τείνουν να απαξιώνουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Στη συνέχεια ωριμάζουν. Άλλοι πάλι δεν τα κατάφεραν και βγάζουν διαρροές από τον Πειραιά. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».
Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό κατηγορούν τους δύο αντιπάλους τους, για όσα τους κατηγορούσαν όλοι οι υπόλοιποι την τελευταία 20ετία. Ανεξάρτητα με τις «παιδικές» τοποθετήσεις όλων των εμπλεκομένων, η ουσία είναι πως το κλίμα δυναμιτίζεται εν όψει των συνεχόμενων ντέρμπι που ξεκινούν από τις αρχές Φεβρουαρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 30χρονος Κενυάτης τερμάτισε σε 1:59:30
Η ιστορική κατάκτηση του τροπαίου μετά από 39 χρόνια σημάδεψε τη γαμήλια δεξίωση
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέκτησε για δεύτερη φορά το κορυφαίο βραβείο
Μετά από παρά πολλά χρόνια
Στο ματς την τελευταία αγωνιστική της Greek Basketball League
O σταρ του ΝΒΑ παρακολούθησε αγώνα του Άρη
Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τρόπαιο στα 100 χρόνια του, ενώ ο ΟΦΗ στοχεύει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Tην Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Η ανάρτησή του στο Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.