Αθλητισμος

Μεταμεσονύκτιος «πόλεμος» Ολυμπιακού-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Οι τρεις ΠΑΕ αντάλλαξαν «βαριές» ανακοινώσεις, ανεβάζοντας τους τόνους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ Λιγκ
Σούπερ Λιγκ

Το Σάββατο το βράδυ η ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μία νίκη, με 2-0 επί του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη. Στο πρώτο γκολ του Πέτρου Μάνταλου, ο σκόρερ έχει κοντρολάρει την μπάλα με το χέρι, πριν πλασάρει εύστοχα, σε μία φάση που ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν είδε το εμφανές επιθετικό φάουλ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ήρθε μια πολύ επιθετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΟ της εξυγίανσης για τον κατήφορο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δύο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν ποτέ στη Νέα Σμύρνη, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα». Στη συνέχεια υπάρχει προσωπική επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφορά σε φημολογούμενους φίλους του ιδιοκτήτη της «Ένωσης» (Θωμάς Μητρόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος κ.λπ.), ενώ η… μπάλα πήρε και τον ΠΑΟΚ: «Τι να τον κάνει τον Πρίγιοβιτς ο κ. Σαββίδης όταν παίζει στη δική του ΕΠΟ;», και παράλληλα υπενθυμίζεται το χέρι του Βιεϊρίνια που δεν δόθηκε πέναλτι στη Λαμία.

Αμέσως ήρθαν και οι απαντήσεις από τις δύο «θιγόμενες» ΠΑΕ. Πρώτα η ΑΕΚ σχολίασε ότι «δεν περιμέναμε ποτέ ότι οι πάλαι ποτέ δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο θράσους. Γελάει ο κόσμος μαζί σας», ενώ ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ μέσω του εκπρόσωπου Τύπου, Κυριάκου Κυριάκου: «Στην προεφηβική ηλικία τα παιδιά τείνουν να απαξιώνουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Στη συνέχεια ωριμάζουν. Άλλοι πάλι δεν τα κατάφεραν και βγάζουν διαρροές από τον Πειραιά. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό κατηγορούν τους δύο αντιπάλους τους, για όσα τους κατηγορούσαν όλοι οι υπόλοιποι την τελευταία 20ετία. Ανεξάρτητα με τις «παιδικές» τοποθετήσεις όλων των εμπλεκομένων, η ουσία είναι πως το κλίμα δυναμιτίζεται εν όψει των συνεχόμενων ντέρμπι που ξεκινούν από τις αρχές Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ