Αθλητισμος

Ξέρω τι θα κάνεις στην Ύδρα το Νοέμβριο

5 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις το αθλητικό event Swim Run Hydra

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
otillo15-jakobedholm.jpeg

Η Ύδρα είναι ένας έτσι κι αλλιώς πολύ ωραίος προορισμός οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Σε περίπτωση όμως που την έχεις συνδυάσει μόνο με ζέστη, ήλιο και βουτιές στη θάλασσα, σου έχω έναν επιπλέον λόγο να την επισκεφθείς το Νοέμβριο. To SwimRunHydra. Έχουμε ήδη μιλήσει για το πώς ήρθε το SwimRunHydra στην Ελλάδα, τώρα έρχεται η στιγμή να το γνωρίσεις από κοντά. Δες γιατί δεν πρέπει να το χάσεις:

1. Το SwimRun χρειάζεται ζευγάρια αθλητών, δεμένα μεταξύ τους με σκοινί, από την αρχή μέχρι το τέλος. Το σπορ είναι ιδιαίτερο και εκτός της δύναμης, θέλησης και επιμονής, απαιτεί την απόλυτη συνεργασία του ζευγαριού για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα ή έστω ο τερματισμός. Θα δοκιμάσεις τις δικές σου αντοχές αλλά και τη σχέση σου με τον συναθλητή σου.

2. Ένα Σαββατοκύριακο στην Ύδρα, στο ξεκίνημα του χειμώνα. Στη διάρκεια αυτού του event θα έχεις την ευκαιρία να τη γνωρίσεις σε μια περίοδο που λίγοι την βλέπουν. Μοναδική και ανεπανάληπτη θα συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό. Έχει το δικό της χρώμα, το δικό της ρυθμό και τη δική της ξεχωριστή ομορφιά.

3. Κάθε χρόνο, στο τέλος Οκτωβρίου με το ξεκίνημα του χειμώνα, το νησί κλείνει τα παραθύρια του να ξεκουραστεί και να ανασυγκροτηθεί. Φέτος, λόγω του event, το νησί θα φορέσει τα καλά του και θα υποδεχθεί τους τολμηρούς και τις παρέες - οικογένειές τους. Ένα μικρό καλοκαίρι στις αρχές του χειμώνα ετοιμάζεται με αγάπη για τους επισκέπτες του νησιού.

4. Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο δράσεις και events που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Όλο το πρόγραμμα των δράσεων, είτε αθλητικές είτε ψυχαγωγικές, απευθύνεται όχι μόνο στον αθλητή του SwimRun αλλά σε όλη την οικογένεια - παρέα του. Τόσο πολύ μάλιστα που δεν είναι σίγουρο ποιος θα θέλει περισσότερο να είναι εκεί τα επόμενα χρόνια: οι αθλητές ή οι συνοδοί; Οι ενήλικες ή οι μικροί φίλοι του event;

5. Κάθε τι που σήμερα είναι μεγάλο, φημισμένο και επιτυχημένο, ξεκίνησε από κάπου. Εκείνοι που ήταν εκεί την ώρα της πρώτης προσπάθειας, πάντα νοιώθουν πολύ ιδιαίτερα γι’ αυτό. Εκείνοι που το πίστεψαν και το τίμησαν, θα είναι πάντα ιδιαίτεροι και για τους διοργανωτές του και θα χαίρουν ιδιαίτερης αγάπης. Την ίδια ευκαιρία θα έχουμε και εμείς στην πρώτη διοργάνωση του SwimRunHydra στην Ελλάδα.

6. Την πρώτη χρονιά μόνο 50 ζευγάρια θα είναι οι τυχεροί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα SwimRun. Τα events και οι αγώνες θα μεγαλώσουν, το πρώτο όμως πάντα θα είναι το ξεχωριστό και τα 50 ζευγάρια.. οι εκλεκτοί. Δε θα ήθελες να είσαι ένας από αυτούς;

Info: 16-18/11, Ύδρα. Περισσότερες πληροφορίες: www.swimrunhydra.gr, fb: swimrunhydra, Instagram: @swimrunhydra

Το SwimRunHydra είναι μέρος του TRIMORE Multisports TOUR και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Υδραίων και τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ