BBC: Ο πρόεδρος της Λέστερ επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη (video)
Επικαλούμενο πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον
Στο ελικόπτερο του που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της Λέστερ το βράδυ του Σαββάτου φέρεται να επέβαινε ο πρόεδρος της ομάδας Vichai Srivaddhanaprabha. Οπως αναφέρει το BBC επικαλούμενο πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο Ταϊλανδός πρόεδρος βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία ανακοίνωση για τα θύματα.
Η Λέστερ εξέδωσε μέσω εκπροσώπου της την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου στο πάρκινγκ του «King Power Stadium».
Ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν ο ιδιοκτήτης των «αλεπούδων», Vichai Srivaddhanaprabha, βρισκόταν στο ελικόπτερο την ώρα που το ελικόπτερο συνετρίβη.
Η ανακοίνωση της Λέστερ:
«Βοηθούμε την Αστυνομία της Leicestershire και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού συμβάντος στο King Power Stadium. Η ομάδα θα εκδώσει μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες».
Τις πρώτες ώρες της Κυριακής αξιωματούχος της Πυροσβεστικής του Λέστερ έγραψε στο Twitter ότι το ατύχημα ήταν «σοβαρό και τραγικό» προσθέτοντας ότι «δεν θα πρέπει να γίνουν κάποιες εικασίες για τα αίτια ή για το ποιος εμπλέκεται σε αυτό».
Από την πλευρά της η αστυνομία του Λέστερ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το τμήμα Ερευνας Εναέριων Ατυχημάτων συνεργάζεται με τα μέλη σωστικών συνεργείων αλλά και την ομάδα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά για να κατασβεστεί η φωτιά και να επιτραπεί στους διασώστες να πλησιάσουν.
Ο Vichai Srivaddhanaprabha είναι ιδιοκτήτης της King Power και σύμφωνα με το Forbes ο πέμπτος πιο πλούσιος Ταϊλανδός είχε αγοράσει τη Λέστερ το 2010.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρελθόν ο προπονητής της «Βασίλισσας» μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα
Στρέφει την προσοχή της στο Australian Open
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Συγκλονιστικός ξανά ο Έλληνας αστέρας
Απίθανη εμφάνιση του Έλληνα άσου
Στο τουρνουά WTA 500 στην Αυστραλία συμμετέχει η Ουκρανή τενίστρια
Ο Κοϊτά άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό και ο Γένσεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρησης της Πάτο με αντίπαλο την Κάσιας ντο Σουλ
Μετά (και) την κατάκτηση του βραβείου European Golden Boy Web
Πλησιάζει στην ανανέωση των βασικών χορηγιών της
Ο Ζοάν Λαπόρτα με λίγα λόγια...τα είπε όλα για τη σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας
Μιλάει με σεβασμό για τον Greak Freak
Ο Λαμίσα Μουσόντα δίνει μάχη για τη ζωή του
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Και όλα αυτά σε φιλική αναμέτρηση..
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.