- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η Μπάγερν Μονάχου στο μπάσκετ δεν έχει καμία σχέση με την ποδοσφαιρική, παρά μόνο στο όνομα και το έμβλημα. Είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα, στην οποία μάλιστα παίζει για πρώτη φορά.
Οι Γερμανοί, πάντως, ξεκίνησαν δυναμικά επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 80-79. Για πολλοστή φορά, η ελληνική ομάδα φανερώνει την αδυναμία της μακριά από το ΟΑΚΑ, ενώ για έβδομη σερί χρονιά χάνει στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν του.
Σε μέτρια βραδιά ο Καλάθης με 9 πόντους και 8 ασίστ, καλός ο σκόρερ Λάνγκφορντ με 18, ενώ διασώθηκαν και οι Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, που είναι σταθερά καλοί εφέτος.
Μέτριοι έως κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Εκτός κλίματος ο Παπαπέτρου και μοιραίος ο Γκιστ, που έκανε λάθος στα πέντε δευτερόλεπτα και οι «πράσινοι» δεν εκδήλωσαν ποτέ την τελευταία επίθεση.
Κρίμα και για τους 2.000 Έλληνες που βρέθηκαν στο Μόναχο…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν θα συνεχίσει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Με ανατροπή ο Μονεγάσκος άφησε εκτός τον Έλληνα τενίστα
Ο αντίπαλος και η ημέρα του αγώνα
Πού βρίσκεται η «γαλανόλευκη»
Αγωνία για τον Χρήστο Τζόλη
Update: Και 2ο γκολ πριν το ημίχρονο για την εξαιρετική Εθνική
Ο εξτρέμ της Άρσεναλ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού
Πορτογαλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο πρωθυπουργός είχε επαφή και με τον ίδιο τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Απορρίπτει ως ρατσιστικές τις συζητήσεις στα social media - Υπερασπίστηκε τη διαφορετικότητα της ομάδας
Η κίνηση της ιταλικής ομάδας
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ πορτογαλικών ΜΜΕ
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Μεγάλη νίκη για τον Έλληνα τενίστα
Οπαδός έδωσε 117.000 ευρώ για να την αποκτήσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.