Αθλητισμος

Αλλάζει (;) σελίδα ο Παναθηναϊκός

Σήμερα ίσως ξεκαθαρίσει η μετάβαση σε Ταϊλανδό και Ρέστη

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pao.jpg
EUROKINISSI/ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

Αυτή τη φορά, όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα φύγει από τα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ ήρθε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον νυν ιδιοκτήτη της ομάδας και συμφώνησαν σε όλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες.

Σήμερα το πρωί κάποια στιγμή, αναμένεται να υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές με στόχο την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που θα καλύψει ο Ταϊλανδός μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Υποτίθεται πως αυτή τη φορά δεν θα χαλάσει το deal και πως η πράσινη ΠΑΕ θα αλλάξει ιδιοκτήτη, όμως αν δεν το δούμε στην πράξη, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Πάντως, λέγεται ότι από τη στιγμή που θα υπογραφεί το συμφωνητικό, το μάνατζμεντ θα περάσει στον Πιενγκμποσάντ.

Δηλαδή ότι από Δευτέρα θα έρθουν στην Αθήνα δικοί του άνθρωποι που θα τρέξουν την ΠΑΕ, με τον Άβρααμ Γκραντ (Ισραηλινός πρώην προπονητής της Τσέλσι) να αναλαμβάνει τον ρόλο του CEO ή τέλος πάντων του αθλητικού διευθυντή.

Αν και αυτά τα deals, θέλουν χρόνο για να κλείσουν, είναι αλήθεια πως το συγκεκριμένο άργησε να γίνει. Ο Παναθηναϊκός έχασε όλο το καλοκαίρι δίχως να ενισχυθεί όσο μπορούσε, ενώ είναι απορίας άξιον γιατί –έστω και την τελευταία στιγμή- δεν δόθηκαν μερικά χρήματα παραπάνω από τον νέο ιδιοκτήτη για να αποκτηθεί ένας ξένος επιθετικός της προκοπής.

Όσο κι αν η δουλειά μοιάζει τελειωμένη, καλό είναι να περιμένουμε την τελική της έκβαση και φυσικά τα χρήματα που προτίθεται να βάλει ο Ταϊλανδός, που χθες εμφανίστηκε παρέα με τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη, που είναι συμμέτοχος στην όλη φάση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου το «τριφύλλι» υποδέχεται τη Λαμία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ