Αθλητισμος

Θαυμασμός για τον κόσμο της ΑΕΚ

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι υπεύθυνοι του Τσάμπιονς Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4448689.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Από τη στιγμή που το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ δεν περιλαμβάνει τις πιο «μεγάλες» ομάδες στην μπασκετική Ευρώπη, οι ιθύνοντές του δεν θα φαντάζονταν ποτέ πως ένα φάιναλ φορ θα διεξαγόταν σε έναν τόσο μεγάλο γήπεδο που θα γέμιζε.

Κι όμως η συμμετοχή της ΑΕΚ εκτόξευσε το ενδιαφέρον και την προσέλευση του κόσμου. Σύμφωνα με την επίσημη εκκαθάριση, κόπηκαν 16.191 εισιτήρια την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ενώ για τον τελικό της Κυριακής με τη Μονακό, σήμερα στις 10 το πρωί τίθεται σε κυκλοφορία 2.400 εισιτήρια.

Πέρα από τη μαζική παρουσία τους, οι οπαδοί της «Ένωσης» εντυπωσίασαν τόσο με τον παλμό τους όσο και με τη συμπεριφορά τους. Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, παρότι οι παίκτες της Μούρθια έκαναν χαμό στο φινάλε, διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία. Επίσης, ουδείς πείραξε τους 100 Ισπανούς φιλάθλους και μάλιστα στο τέλος αρκετοί Έλληνες έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους και αντάλλαξαν κασκόλ.

Saara Aalto - Monsters - Finland - Official Music Video - Eurovision 2018

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς με τη Μούρθια ο αρχηγός Ντούσαν Σάκοτα πήρε το μικρόφωνο της γραμματείας και είπε προς τον κόσμο: «Μάγκες, σας ευχαριστούμε. Εσείς πήρατε το ματς σήμερα».

AEK v UCAM Murcia - Semi-Finals - Highlights - Basketball Champions League 2017-18

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ