Αθλητισμος

Τι έγραψε ο Κομίνης στο φύλλο αγώνος

Πώς αποφάσισε να μετρήσει τελικά το γκολ-οσφάιντ του ΠΑΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kominis.jpg
EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Τα όσα βίωσε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας περιγράφει στο φύλλο αγώνος ο Γιώργος Κομίνης.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ διέκοψε το παιχνίδι μετά το «ντου» παραγόντων του «Δικεφάλου του Βορρά» με μπροστάρη τον οπλισμένο Ιβάν Σαββίδη και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Nova, έγραψε μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνος:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: «Έχεις τελειώσει».

«Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα» ανέφερε.

4) «Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μού είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου από τη μεριά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει και εγώ» πρόσθεσε.

Το γκολ

Αναφορικά με το σκορ και το γκολ-οσφάιντ που μέτρησε τελικά, τόνισε ότι έπειτα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το τέρμα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές ποινές, ωστόσο δεν αποκλείεται να πέσει εκ νέου στα «μαλακά», κρίνοντας από την υπόθεση με το αντικείμενο που έστειλε στο νοσοκομείο τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία και είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι στην Τούμπα να μην ξεκινήσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ