Αθλητισμος

O κακός χαμός στην Τούμπα (εικόνες)

Στον... αέρα το ματς μετά από ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ και «ντου» Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok.gif
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να νοσεί σε κάθε επίπεδο κaι αυτό αποδεικνύεται συνέχεια. Το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πήγαινε προς το τέλος με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Στο 89ο λεπτό, ο Φερνάντο Βαρέλα έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, αλλά ενώ πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του, το γκολ ακυρωνόταν -σωστά- ως οφσάιντ. Ο Μαουρίσιο, αν και δεν ακούμπησε την μπάλα, επηρεάζει τη φάση*.

aha-2.gif

fasi.gif

(Η επίμαχη φάση...)

xa23423.gif

baxalo23432.gif

Φυσικά και ακολούθησε πανδαιμόνιο, όχι όμως τόσο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά από τον Ιβάν Σαββίδη! Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικιών όρμησε, μαζί με τον Λιούμπος Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά ζήτησε από την ομάδα του να αποχωρήσει, κάτι που αρνήθηκε ο αρχηγός Βιεϊρίνια!

savidiss-koubouri.gif

koubouraki.gif

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας σε εμφανή θέση ένα περίστροφο.

baxalo-2342342.gif

baxaho23423.gif

aha.gif

Ο ομογενής επιχειρηματίας έκανε κίνηση να πάει προς το μέρος του διαιτητή Κομίνη, θέλησε να επιτεθεί και προς ανθρώπους στον πάγκο της ΑΕΚ, την ώρα που οι διαιτητές αποχωρούσαν. Στα αποδυτήρια είναι και η ΑΕΚ και αναμένονται εξελίξεις αν το ματς θα συνεχιστεί ή όχι!

Μετά την ένταση στον αγωνιστικό χώρο, το γήπεδο της Τούμπας άρχισε να αδειάζει από κόσμο, με τους περισσότερους οπαδούς να περιμένουν μάταια να ξεκινήσει το παιχνίδι, την ώρα που παράγοντες των δύο ομάδων είχαν διαβουλεύσεις με τους διαιτητές στα αποδυτήρια.

Τελικά, έπειτα από σχεδόν δύο ώρες ελήφθη η απόφαση να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.

-------------------

Κανόνας για οσφάιντ: Ένας παίκτης που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τιμωρείται μόνο εάν την στιγμή που η μπάλα αγγίξει ή μεταβιβαστεί από έναν συμπαίκτη του, αυτός συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, κατά την άποψη του διαιτητή, με το να: α) επηρεάζει το παιχνίδι ή β) επηρεάζει έναν αντίπαλό του ή γ) αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος στη θέση αυτή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ