Αθλητισμος

Χωρίς φορείο αλλά με ξαπλώστες ιατρείο γηπέδου στην Κεφαλονιά (εικόνες)

Απίστευτες και όμως ελληνικές σκηνές ποδοσφαιρικής τρέλας με τραυματισμένο τερματοφύλακα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379958-783737.gif

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο τραγελαφικά περιστατικά. Αυτήν τη φορά το σκηνικό εκτυλίχθηκε την Παρασκευή σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Κεφαλονιά.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας των Πρόννων, Σπήλιος Κάστης, συγκρούστηκε με τον Αρμάντο Ντετλάλα (παίκτης των Διλινάτων) στο 80ο λεπτό, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Ο ποδοσφαιριστής αδυνατούσε να κινήσει το σώμα του και ο γιατρός φοβήθηκε για τραύματα σε αυχένα και σπονδυλική στήλη. Ζήτησε, λοιπόν, να έρθει επειγόντως ασθενοφόρο.

Μέχρι να έρθει το όχημα, ο γιατρός κατευθύνθηκε στο ιατρείο του γηπέδου. Η πόρτα ήταν ερμητικά κλειστή και κλειδωμένη. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, ο πρόεδρος της ομάδας των Πρόννων Σπύρος Σολωμός έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα. Αυτό που αντίκρισε, ξεπερνούσε τη φαντασία του: Φορείο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, το εσωτερικό μαρτυρούσε εγκατάλειψη και σε ένα σημείο του χώρου υπήρχε μια στοίβα με... ξαπλώστρες παραλίας!

Το... κερασάκι στην τούρτα; Το ασθενοφόρο έφθασε από το Αργοστόλι μετά από 40 λεπτά.

Ο τερματοφύλακας υπεβλήθη σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πειραχτεί η σπονδυλική του στήλη. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο efimeridakefalonia.gr, συνήλθε τρεις ώρες περίπου μετά τη σύγκρουση με τον αντίπαλο παίκτη. Κρίθηκε, πάντως, σκόπιμο να παραμείνει προληπτικά στο Νοσοκομείο Αργοστολίου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και στη συνέχεια να λάβει εξιτήριο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ