- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Καταραμένη» εβδομάδα για το μπάσκετ
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χέιγουορντ δεν ήταν ο μόνος σοβαρός
Η… κακή μέρα φάνηκε από το πρώτο ματς του ΝΒΑ, όταν ο Γκόρντον Χέιγουορντ των Σέλτικς υπέστη αποκόλληση αστραγάλου και κάταγμα κνήμης, με συνέπεια να χάσει όλη τη σεζόν.
Ένα 24ωρο αργότερα ήταν η σειρά του Τζέρεμι Λιν από τους Μπρούκλιν Νετς, να πάθει σοβαρή ζημιά. Ο ασιατικής καταγωγής Αμερικανός έκανε μία διείσδυση προς το αντίπαλο καλάθι, αλλά στην πτώση του έπαθε ρήξη στον τένοντα του γονάτου του… «I’m done» φαίνεται να λέει ο ίδιος αμέσως μετά και δυστυχώς δικαιώθηκε, καθώς θα μείνει εκτός παρκέ ως το καλοκαίρι.
Χθες το βράδυ, διπλή ζημιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είδε πρώτα τον Όγκνεν Κούζμιτς να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας. Ο Σέρβος σέντερ, που πρόπερσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό, αποχώρησε με καροτσάκι και κλαίγοντας, ενώ εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών, όπως έπαθε δύο μήνες πριν ο συμπαίκτης του και ηγέτης των Ισπανών, Σέρχιο Γιουλ.
Στο ίδιο χθεσινό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χτύπησε και ο Άντονι Ράντολφ, αφού υπέστη εξάρθρωση ώμου!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tην Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Σφοδρές αντιδράσεις στην Ιταλία για σενάριο συμμετοχής χωρίς πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του WTA 1000 στη Μαδρίτη - Ποιον θα αντιμετωπίσει
Νέα έντονη στιγμή για τον Έλληνα τενίστα
Θα καταφέρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να δώσουν το παρών;
Πότε έχει πρεμιέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.