Αθλητισμος

Νίκη-ανάσα για Ολυμπιακό σε ματς-ροντέο

Διαιτητικά λάθη, ανατροπές και πολλά γκολ στη Νέα Σμύρνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376719-777618.jpg
ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI

Πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο και μετά η γκρίνια. Με αυτή τη λογική, στη Νέα Σμύρνη έγινε σπουδαίο ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τεράστια νίκη με 4-3 στο φινάλε.

Οι παίκτες του Λεμονή βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το καλημέρα, αλλά στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μπροστά με 3-1. Το εύκολο βράδυ έγινε εφιάλτης, αφού ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 3-3, εκμεταλλευόμενος την… κλασική πια καθίζηση των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο μέρος κάθε αγώνα. Απόρροια της ανύπαρκτης καλοκαιρινής προετοιμασίας…

Λίγο πριν ο Ολυμπιακός παραχωρήσει κι άλλους βαθμούς, ο Φορτούνης έπεσε πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα! Έντονες οι φωνές των γηπεδούχων, που έγιναν κραυγές στις καθυστερήσεις, όταν δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Χατζί Σαφί.

Υπήρξε μεγάλη ένταση στο τέλος του ματς, που μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, όπου έγιναν συμπλοκές οπαδών του Πανιωνίου με τα ΜΑΤ και χρήση δακρυγόνων.

Έστω και με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη-ανάσα, από τη στιγμή που ακολουθούν ματς με τον ΠΑΟΚ (εντός) και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.  Πέρα από τη βαθμολογική συγκομιδή, κέρδισε πόντους και ο Τάκης Λεμονής, αφού αν η ομάδα του δεν νικούσε (ειδικά έχοντας δύο γκολ προβάδισμα), τότε η θέση του θα ήταν πολύ δύσκολη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ