- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Από το βράδυ της Τετάρτης όλη η κουβέντα γίνεται για τον Φορτούνη. Από την ώρα που ανακοινώθηκε η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και η εξέδρα κατάλαβε ότι ένας από τους αγαπημένους της θα έμενε στον πάγκο, ως την στιγμή που μπήκε και στην πρώτη του πάσα σέρβιρε το γκολ της ισοφάρισης στον Οφόε, ξεκίνησε ένας συνολικός προβληματισμός με βασικό ερώτημα...τι γίνεται μ’ αυτόν και με τον Χάσι.
Είναι γνωστό από την αρχή ότι ο Αλβανός δείχνει εμπιστοσύνη και φυσικά προτιμά τους παίκτες που ξέρει κι έφερε ο ίδιος. Έβαλε τον Οφόε παρότι ήταν μισοπροπονημένος και προτίμησε τον Ζιλέ ενώ είναι καινούργιος και φανερά ανέτοιμος για επίσημο παιχνίδι.
Εδώ που τα λέμε, ο Φορτούνης τού είχε δώσει και πάτημα με την ως τώρα απόδοσή του. Έμεινε έξω με αφορμή εκείνον τον ξαφνικό στομαχόπονο στο 3-1 με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι κι έπαιξε άσχημα στο 2-2 του Καραϊσκάκη. Από κει και πέρα δεν έπεισε ούτε στις προπονήσεις ούτε στο φιλικό με τον Ατρόμητο ότι μπορούσε να πάρει την θέση του Μάριν κι ακόμη περισσότερο του (έστω ανέτοιμου) Οφόε.
Η τύχη τα έφερε έτσι, και με το που πέρασε στο τερέν έκανε την τελική πάσα που έδωσε την ισοφάριση. Όμως και πάλι δεν έπεισε με την συνολική του παρουσία. Ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς όχι τόσο επειδή μπήκε ο συγκεκριμένος, όσο γιατί όλη η ομάδα επέμεινε παίζει μπάλα ακόμη και τότε που έχανε με 1-0 καταλαβαίνοντας ότι ο αντίπαλος ήταν του χεριού της και δεν έπρεπε να πανικοβληθεί ή να απογοητευθεί. Αυτό την έσωσε έστω στο +90' και όχι η συμμετοχή του Άλφα ή του Βήτα από ένα σημείο και μετά.
Το πιθανότερο είναι ότι ο Χάσι δεν πρόκειται να αλλάξει την άποψή του για εκείνους που πρέπει να παίζουν στα χαφ. Ο Φορτούνης φανερά δεν έχει θέση στα αρχικά πλάνα του προπονητή. Από ανάγκη τον έβαλε και από ανάγκη θα τον χρησιμοποιεί-ίσως και με την παρότρυνση κάποιων από τον περίγυρο. Άλλωστε, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να προσθέσει σε δυσκολότερα ματς και αμυντικούς χαφ-εξάρια, οπότε θα «λιγοστέψουν» οι θέσεις στην ενδεκάδα. Και τότε θα δούμε πού θα βγάλει όλο αυτό. Και για τον Ολυμπιακό και για τον προπονητή...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Περισσότεροι από 30.000 δρομείς πήραν το νούμερο τους από την ERGO Half Marathon Expo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.