Αθλητισμος

Πρωτάθλημα με την… περυσινή τηλεόραση

«Ψίχουλα» έδωσε η ΕΡΤ στους 12 «μικρούς» του πρωταθλήματος 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366567-758317.jpg
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ

Καμία λύση δεν βρέθηκε ανάμεσα στη Nova  και στην ποδοσφαιρική Λίγκα κι έτσι η τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του νέου πρωταθλήματος παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Παρ όλα αυτά οι εκπρόσωποι των ομάδων αποφάσισαν να ξεκινήσουν κανονικά το πρωτάθλημα στις 19-20 Αυγούστου ζητώντας από το συνδρομητικό κανάλι να δείξει ζωντανά τα ματς σύμφωνα με την σύμβαση που ισχύει και την οποία οι ίδιες επιδιώκουν να καταργήσουν ζητώντας περισσότερα χρήματα. 

Ψυχρολουσία και από την ΕΡΤ κυρίως για τις 12 μικρές ομάδες. Η Δημόσια Τηλεόραση πρόσφερε μόλις 600 χιλιάδες ευρώ για 30 αγώνες, ενώ η σχετική πρόταση περίμεναν να φτάσει στα 3 εκατομμύρια! Ετσι απορρίφθηκε μεγαλώνοντας το αδιέξοδο.

Το «έργο» θα έχει πιθανότατα και άλλα επεισόδια μέχρι να αρχίσουν τα παιχνίδια αν και η πλειονότητα των ομάδων αρχίζει να προσανατολίζεται πλέον στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος με βάση το τηλεοπτικό συμβόλαιο που ισχύει.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος οι ομάδες θα παραμείνουν 16 στο τέλος της σεζόν παρά τις αντιρρήσεις της Nova, ενώ τα πλέι οφ θα εξακολουθήσουν να έχουν τη ίδια μορφή. Θα γίνουν δηλαδή μετά το τέλος της κανονικής περιόδου ανάμεσα στις ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η μέχρι την 5η θέσεις της βαθμολογίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ