Αθλητισμος

Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων των ελληνικών ομάδων

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το κάθε ματς  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366094-757116.jpg
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports

Κανένα κανάλι δεν έχει κλείσει ακόμη το "αδιάφορο" ματς - ρεβάνς της ΤΣΣΚΑ με την ΑΕΚ, που θα γίνει στην Μόσχα την Τετάρτη. Η ΑΕΚ είχε χάσει με 2-0 στο ΟΑΚΑ και φυσικά το πιθανότερο είναι να αποκλειστεί. Ο αγώνας αρχίζει στις 8 μ.μ. και θεωρείται πιθανότερο να μεταδοθεί τελικά από την Nova.

Από την Nova Sport 2 θα καλυφθεί τη ίδια μέρα και ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου με τον Ολυμπιακό να κρατάει στα χέρια του τη πρόκριση μετά το εκτός έδρας 3-1 της πρώτης συνάντησης. Ωρα έναρξης εδώ 9.54 μ.μ.

Η Cosmote Sport 1 θα μεταδώσει τη Πέμπτη το ματς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην ρεβάνς του 1-1 του Κιέβου που θα γίνει στην Τούμπα και θα αρχίσει στις 9 μ.μ..

Επίσης η Cosmote Sport 2 θα μεταδώσει το ματς Γκαμπάλα - Παναθηναϊκού με ώρα έναρξης 8 μ.μ. Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 1-0.

 

Τέλος το ματς του Πανιωνίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. Και σ αυτόν τον αγώνα η τηλεοπτική μετάδοση βρίσκεται στον αέρα με πιθανότερη κάλυψη από την  Nova.

Για τις ομάδες που θα προκριθούν αλλά και για την ΑΕΚ που σε περίπτωση αποκλεισμού θα συνεχίσει στο Europoa League η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ