Αθλητισμος

Διανυκτέρευση στο νοσοκομείο για Ίβιτς

Έκανε δύο ράμματα και πέρασε τη νύχτα στον «Ευαγγελισμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354789-735411.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έμεινε το βράδυ ο Βλάνταν Ιβιτς, μετά το κουτάκι μπίρας που δέχτηκε στο κεφάλι από οπαδό του Παναθηναϊκού. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αλλά έκανε και δύο ράμματα. 

Στον Παναθηναϊκού θεωρούν πως ο Σέρβος ήταν υπερβολικός στις αντιδράσεις του και ότι το χτύπημα που δέχτηκε δεν ήταν τόσο ισχυρό. Βασίζονται στον γιατρό του αγώνα που διέγνωσε «επιφανειακή εκδορά» αλλά και σε κάποια άλλα στοιχεία. 

Η κάμερα δείχνει καθαρά το κουτάκι να χτυπάει τον Ιβιτς στον κρόταφο, αλλά στις φωτογραφίες που διέρρευσε ο ΠΑΟΚ μέσω facebook το τραύμα μοιάζει να βρίσκεται στον μέσο του κεφαλιού.

«Πράσινοι» παράγοντες ισχυρίζονται πως το κουτάκι ήταν άδειο, ενώ ο Νικος Λυμπερόπουλος τόνισε πως «ο Ίβιτς αποχώρησε πολύ εύκολα από το γήπεδο», εννοώντας προφανώς ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο έδειχνε. 

Αργά τη νύχτα διέρρευσε και το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Κομίνης. Εκεί αναγράφεται πως το ματς διεκόπη λόγω συμπλοκής παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων και όχι λόγω του τραυματισμού του Ίβιτς. Επίσης, υπογραμμίζεται πως τον έβρισε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης. 

O ίδιος είναι αυτός που τον ενημέρωσε για τον τραυματισμό του σέρβου προπονητή, δηλώνοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς τον κόουτς του. 

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε ίσως αλλάξουν και τα δεδομένα αναφορικά με τις τιμωρίες με τις οποίες κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο του αθλητικού δικαστηρίου κι ως τότε πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ