Αθλητισμος

Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο!

Τι λέει ο γιατρός του αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354786-735409.jpg

Μια σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, έφερε αναταραχή και “οδήγησε” έναν χούλιγκαν να πετάξει ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε στ' αποδυτήρια κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. 

Επειτα από διαβουλεύσεις που κράτησαν πάνω από μία ώρα, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε να διακόψει το ματς, ενώ οι “πράσινοι” προηγούνταν με 1-0 στο 53ο λεπτό. 

Σϋμφωνα με τον κανονισμό, το “τριφύλλι” θα χάσει το ματς στα χαρτιά και θα υποστεί κι άλλες κυρώσεις, όπως -3 στα τρέχοντα πλέι οφ, –2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. 

Στην κανονική ροή του ματς, κόκκινη κάρτα είδαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος (ΠΑΟ) και Ουάρντα (ΠΑΟΚ), ενώ από τη σύρραξη που ήταν η αφορμή για τη διακοπή, αποβλήθηκαν οι Κουλιμπαλί και Σάκχοφ. 

Τι λέει ο γιατρός του αγώνα

Για "επιφανειακή εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής" του Βλάνταν Ιβιτς μίλησε ο γιατρός του αγώνα ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να το αξιοποιήσει στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι ο τραυματισμός του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν ήταν σοβαρός, διεκδικώντας την επανάληψη του αγώνα.

Οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε επειδή το επιδίωξε ο ΠΑΟΚ μεταφέροντας τον Ιβιτς στο νοσοκομείο ώστε να μείνει η ομάδα χωρίς προπονητή. 

Μετά την διακοπή του αγώνα ο Παναθηναϊκός εκτός του ότι κινδυνεύει να χάσει το ματς με 3-0 απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών από τα φετινά πλέι οφ και 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ θα είναι υποχρεωμένος να παίξει κεκλεισμένων  των θυρών σε δύο αγώνες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ