Αθλητισμος

Τι έγινε με τον Καμμένο στο πόλο

Πήρε ανάποδες κι άρχισε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, αλλά ορίστε όλα τα γεγονότα 

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353870-733864.jpg

Πριν καταδικάσουμε τα... δάχτυλα και τα άλλα γραφικά του Καμμένου προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, θα πρέπει να ρίξουμε μια ψύχραιμη ματιά στο τι ακριβώς έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έτσι όπως μου τα μετέφεραν. 

Όσο υποκειμενική κι αν είναι η σκοπιά που τα βλέπει κάποιος, η περιγραφή μπορεί να δώσει μια (όχι δικαιολογία, αλλά) εξήγηση της συμπεριφοράς του υπουργού Άμυνας.

Προπονήτρια στη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης είναι η αδερφή του Καμμένου, η Αλεξία. Στην εποχή της ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας, από τις κορυφαίες πολίστριες στον κόσμο και με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Όταν την είχα ρωτήσει κάποτε αν σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική, μου είχε απαντήσει γελώντας... «όχι, επειδή βλέπω τον αδερφό μου»!

Αυτή λοιπόν τη γυναίκα - κόσμημα του αθλητισμού μας, μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού άρχισε κάποια στιγμή να τη στολίζει χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή, με το σύνθημα «πουτ... - λεσβία, Αλεξία»! Στο νερό, με σκουφάκι της Βουλιαγμένης βρισκόταν η 16χρονη κόρη της, Ηλιάνα Κοκκινάκη, και άκουγε.

Εκεί ο Καμμένος πήρε ανάποδες κι άρχισε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, τα οποία βέβαια ελάχιστοι θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Υπουργός είναι, οπότε ό,τι κι αν γίνεται δεν είναι σοβαρό να αντιδρά με τέτοιο τρόπο. 

Θα μπορούσε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να φύγει από το κολυμβητήριο χωρίς να δώσει την δυνατότητα (και την ευχαρίστηση) στον όποιο Καραπαπά να τον βγάλει στα μανταλάκια.

Όμως... Καμμένος είναι αυτός, άρα δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γλυκιά» ήττα πρόκρισης για την ΑΕΚ – Ξανά σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 28 χρόνια
«Γλυκιά» ήττα πρόκρισης για την ΑΕΚ – Ξανά σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 28 χρόνια

Η Ένωση γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Τσέλιε στην Allwyn Arena, αλλά το 4-0 της Σλοβενίας ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ

Εμμανουήλ Καραλής και Μόντο Ντουπλάντις
Καραλής: «Το να έχεις έναν φίλο και αθλητή όπως ο Ντουπλάντις είναι ευλογία για μένα»

«Πλέον πηδάω πιο ψηλά από τα είδωλά μου και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό» - Οι δηλώσεις του Manolo πριν από την έναρξη των αγώνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY