- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Mάκης (Good Olʼ Boy) Παπασημακόπουλος κάνει μια πρώτη ανάγνωση του EURO
«Kύριε Γιόακιμ Λεβ, πόσες ακόμα φορές θα σας πιάσει η κάμερα να κάνετε αηδιαστικά πράγματα;»
Με το κωδικό όνομα Good Olʼ Boys ο Μάκης Παπασημακόπουλος μαζί με τον Κώστα Βαϊμάκη βρίσκονται κάθε μεσημέρι στο πόστο του στον ΣΚΑΪ 100,3 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 15.00 με 17.00.
Ζητήσαμε από τον Μάκη Παπασημακόπουλο να μας πει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Γιούρο Γιούρο Όλοι (άθλιο λογοπαίγνιο χωρίς καμία ντροπή). To ξενέρωμα είναι ήδη βαθύ. Θα έπρεπε άλλωστε να είσαι γκαβάδι από τα λίγα, αν δεν σου άφηνε μια περίεργη αίσθηση στο στομάχι αυτό το Euro. Με τη σκιά της τρομοκρατικής απειλής να κρέμεται πάνω από τα γήπεδα, τελικά η Γαλλία –κι εμείς μαζί– φάγαμε τον αιφνιδιασμό από το θυελλώδες ραντεβού που έδωσαν οι χούλιγκαν εκεί, γιατί τίποτα δεν σφραγίζει τόσο πειστικά το «είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα μεγάλο ραντεβού του ποδοσφαίρου», όσο αναρίθμητα πλάνα με καρέκλες σε κεφάλια, κλωτσοπάρτι με πεσμένους αναίσθητους και ομοβροντίες από μπουκάλια που κρύβουν τον ήλιο.
Εντούτοις, τι να γίνει; Η μπάλα παίζει και αναγκαστικά –και δεμένοι αριστερό πόδι-δεξί χέρι, δεξί χέρι-αριστερό πόδι– βλέπουμε τα ματς και ήδη έχουμε βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα. Τα οποία μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:
- Η συνολική ηλικία του κεντρικού αμυντικού διδύμου της Ρωσίας –καλησπέρα κύριοι Ικγνάσεβιτς και Μπερεζούτσκι– είναι 250 ετών. Τιμημένα γηρατειά δίχως άλλο.
- Η εθνική ομάδα του Βελγίου έχει αρχίσει να μυρίζει επικίνδυνα μια γλυκιά εσάνς απατεωνίλας. «Το καλύτερο υλικό» ακούμε, «υπερπλήρης» ακούμε, «το μέλλον τούς ανήκει ακούμε», αλλά μέχρι στιγμής είναι απλώς ένα κακοφτιαγμένο σύνολο από αξιόλογες μονάδες που αδυνατούν να δημιουργήσουν μια ομάδα.
- Η εθνική Αγγλίας δεν θα ξεπεράσει ποτέ το τρακ της πρεμιέρας. Επίσης και ο Harry Kane, το μοναδικό σέντερ φορ του κόσμου που έχει φάει την αδικαιολόγητη τιμωρία να χτυπάει κόρνερ, δηλώνει 22 ετών. Με κροτάφους 55χρονου.
- Είναι επίσημο. Ο Τόμας Ροσίτσκι είναι ο Πήτερ Παν. Ή πιο σωστά: Ο Πήτερ Παν είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Τόμας Ροσίτσκι. Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, ο μαέστρος των Τσέχων έχει την ίδια φάτσα, το ίδιο μαλλί και παίζει ποδόσφαιρο με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Ο χρόνος ήρθε, τον είδε για λίγο, ήπιαν ένα καφέ και μετά τον άφησε. Ο Τόμας δεν χαλιέται και συνεχίζει.
Συνοψίζοντας. Είμαστε με την Πολωνία και την Ιρλανδία. Προς κύριο Γιόακιμ Λεβ, προπονητή της Εθνικής Γερμανίας: πόσες ακόμα φορές θα σας πιάσει η κάμερα να κάνετε πραγματικά αηδιαστικά πράγματα μέχρι να σταματήσετε;

Ο Γιόακιμ Λεβ σε φουλ αγωνιστική δράση
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρίτη νίκη για την γαλανόλευκη στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου 2027
Κοινοποίησε δημοσίευση για τον αγώνα του με τον Έλληνα θρύλο του kick boxing
Κακό «επίτευγμα» για τον Έλληνα πρωταθλητή
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο σπουδαίος ιταλός προπονητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών
Ακόμα ένα χρυσό για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Bρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να περιγράψει το κατόρθωμα του φίλου του
Εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά ρεπορτάζ
Έζησε από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση
Οι δηλώσεις μετά το ασύλληπτο άλμα στα 6,17μ
Δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών ο σπουδαίος Manolo
Θα συμμετάσχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
«H ήττα οφείλεται στην άσχημη εκτέλεση των σουτ, τη βιασύνη και την έλλειψη ρυθμού»
Η Εθνική μπάσκετ γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.