TV + Series

«Υπηρέτης του λαού»: Τι τηλεθέαση έκανε η σειρά με τον Ζελένσκι

Η υπόθεση της σειράς όπου πρωταγωνιστεί ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπηρέτης του λαού: Η τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
«Υπηρέτης του λαού» με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι © Instagram / Ant1

«Υπηρέτης του λαού» - Τηλεθέαση: Η σειρά με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση την ώρα που συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο «Υπηρέτης του λαού», η σειρά με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έκανε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (7/3) πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Ant1 και σύμφωνα με την τηλεθέαση τα μεγάλα ριάλιτι, όσο και ο Σασμός, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην ουκρανική σειρά. 

Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό, η σειρά «Υπηρέτης του λαού» κατέγραψε 8,3%. 

Οι τηλεθεατές προτίμησαν να δουν Σασμό (21.9%), MasterCher (18,8%) και Survivor (17.1%). 

 

 

 

 

 

«Υπηρέτης του λαού»: Η υπόθεση της σειράς

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποδύεται τον πρόεδρο της Ουκρανίας. Ο Πρόεδρος που ενσαρκώνει είναι ένας απλός άνθρωπος, του οποίου ο ρόλος εξελίσσεται σε έναν ηρωικό και λατρεμένο ηγέτη. Πρόκειται για τον καθηγητή ιστορίας σε γυμνάσιο, Vasiliy Goloborodko, όπου μία κάμερα τον έπιασε να ξεσπά για τα όσα άσχημα συμβαίνουν στη χώρα του.

Ολοι οι πολίτες ταυτίζονται με το ξέσπασμα του Βασίλι και αρχίζουν να συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του, ώστε να γίνει πρόεδρος. Και προς έκπληξη όλων, εκλέγεται. Ο Υπηρέτης του λαού ακολουθεί τον Βασίλι στη νέα του ζωή ως προέδρου και προβάλλει τον τρόπο που διαχειρίζεται τις προσδοκίες, όχι μόνο ενός έθνους, αλλά και εκείνες της οικογένειας και των φίλων του.

Ο Βασίλι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από τη ζωή του. Θέλει να μείνει ο ίδιος, να μείνει στο διαμέρισμά του με τους γονείς του, να δανείζεται χρήματα από τους φίλους του, στο τέλος του μήνα, και να πηγαίνει στη δουλειά με το ποδήλατο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως πλέον είναι ο πιο ισχυρός άνδρας της χώρας. Θα αποκαρδιώσουν οι σκοτεινές δυνάμεις τον Βασίλι ή ο ταπεινός δάσκαλος θα καταφέρει να επιβιώσει ενάντια στη διαφθορά;

Μεγάλοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν, ήδη, αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς, μεταξύ των οποίων το Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, MBC στη Μέση Ανατολή, το PRO TV στη Ρουμανία και ο ANT1 στην Ελλάδα, ενώ η σειρά θα προβληθεί και σε Γαλλία, Φινλανδία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Εσθονία και Γεωργία.

ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

«Υπηρέτης του λαού»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

8/3/2022 – Επεισόδιο 2

Παραδόξως ένας καθηγητής ιστορίας είναι ο νέος πρόεδρος της χώρας. Πως θα ανταποκριθεί στα νέα και δύσκολα καθήκοντα του διατηρώντας συγχρόνως τις ισορροπίες;

9/3/2022 – Επεισόδιο 3

O νέος πρόεδρος πρέπει να συναντήσει ένα τεράστιο αριθμό υπαλλήλων παράλληλα με τη εγκατάσταση του σε μια πολυτελή κατοικία και ενώ ετοιμάζεται για την ορκωμοσία.

10/3/2022 – Επεισόδιο 4

Ο Vasily κάνει πρόβες μαθαίνοντας την κάθε λεπτομέρεια της τελετής ορκωμοσίας όπως το βάδισμα, τη στάση, τη χειραψία με τους παγκόσμιους ηγέτες και, φυσικά, την πρώτη του ομιλία.

 

 

14/3/2022 – Επεισόδιο 5

Ο Goloborodko ξεκινά τις πρώτες του μεταρρυθμίσεις… εγκαταλείποντας την ακριβή προεδρική λιμουζίνα και την προσωπική φρουρά του, και πηγαίνοντας στο μέγαρο με το λεωφορείο.

15/3/2022- Επεισόδιο 6

Ο Goloborodko ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία και βρίσκει τις τεράστιες δαπάνες της Διοίκησης, του Υπουργικού Συμβουλίου και του κοινοβουλίου και πρέπει να εισηγηθεί περικοπές.

16/3/2022 – Επεισόδιο 7

Ο Πρόεδρος κατανοεί ότι είναι απαραίτητο να ενεργήσει πιο αποφασιστικά γιατί η χώρα χρειάζεται ριζικές μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός του λέει ότι το κοινοβούλιο δεν θα τον υποστηρίξει.

17/3/2022 – Επεισόδιο 8

Προκηρύσσεται στη χώρα ανοιχτός διαγωνισμός για τις κρατικές θέσεις. Χιλιάδες υποψήφιοι, πολλοί ειδικοί και ο Πρόεδρος, προσωπικά, συμμετέχουν στην επιλογή των καλύτερων από τους καλύτερους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ