TV + Series

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο

Η τέταρτη σεζόν του «Drive to Survive» έρχεται στο Netflix στις 11 Μαρτίου

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκηνή από τη σειρά «Drive to Survive».
© Netflix

Netflix: Οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Μάρτιο.

Μετά τον Φεβρουάριο έτσι και τον Μάρτιο το Netflix φέρνει μία σειρά από νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για όλους. Φαίνεται πως αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στις χουλιγουντιανές πρεμιέρες για την πλατφόρμα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεχωρίσουν τα «Against the Ice», «The Weekend Away», «The Bombardment», «The Adam Project» και «Windfall». Παράλληλα από σειρές αναμένονται με ενδιαφέρον η 2η σεζόν του «Bridgerton», ο 2ος κύκλος του «Top Boy» και η νέα σειρά «Pieces of Her» με την Τόνι Κολέτ

Netflix: Οι τηλεοπτικές σειρές που προβάλλονται τον Μάρτιο

01/3/2022

Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης (The Guardians of Justice)

Αρχή στον νέο μήνα κάνουν οι «Φύλακες της Δικαιοσύνης». Σε πρώτο μάτι φαίνεται μία ακόμη σειρά με θεματική super hero αλλά η πραγματικότητα απέχει κάπως. Ο σκηνοθέτης Άντι Σάνκαρ φτιάχνει ένα σύνολο από animations, live actions και διάφορα άλλα μέσα. Ο δημιουργός έχει καταθέσει ήδη τα διαπιστευτήριά του από τη σειρά «Castlevania», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Netflix. Αφού ο Marvelous Man κράτησε την ειρήνη στη γη για 40 χρόνια, αφήνει τις τύχες του κόσμου στους Knight Hawk και The Speed κατά τη διάρκεια ενός πυρηνικού πολέμου.  Για τον ίδιο η σειρά θα είναι ένα αφιέρωμα στην αμερικάνικη ποπ κουλτούρα της δεκαετίας του ΄90, ενώ στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να συνεργαστεί με το HBO για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Από το πρωταγωνιστικό cast ξεχωρίζουν οι Ντενίς Ρίτσαρνυς (Starship Troopers, The World is not Enough), Άντι Μυλωνάκης (Waiting) και Ντέρεκ Μίαρς (Swamp Thing, Alita: Battle Angel). 

The Guardians of Justice | Trailer | Netflix

03/3/2022

Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς (Midnight at the Pera Palace)

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τα πρώτα δύο μέρη της η σειρά τούρκικης παραγωγής «The Club» στο Netflix, το «Midnight at the Pera Palace» αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Η νεαρή δημοσιογράφος Esra ανακαλύπτει πως στο ξενοδοχείο Pera Palace της Κωνσταντινούπολης, ένα δωμάτιο οδηγεί στο 1919. Άθελα της θα μπλεχτεί σε μία περιπέτεια και θα βρεθεί στη μέση μιας πολιτικής συνωμοσίας. Η γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός Χαζάλ Καγιά πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σελατίν Πασάλι. Εκεί θα συναντήσουν και τον Τζέιμς Τσάλμερς από τα «Vanity Fair», «Kill Ben Lyk» και «The Current War». 

Midnight at Pera Palace ❖ Netflix ❖ Hazal Kaya ❖ ENGLISH 2022
 

04/3/2022

Όλα τα Κομμάτια της (Pieces of Her)

Η επόμενη σειρά φέρνει την επιστροφή της Τόνι Κολέτ στην μικρή οθόνη. Το «Pieces of Her» θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα μία από τις αποκαλύψεις της πλατφόρμας τον Μάρτιο. Μία απλή καθημερινή βόλτα στο τοπικό mall θα αλλάξει για πάντα τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας και της μητέρας της, καθώς η μικρή θα ανακαλύψει πράγματα για εκείνη που μέχρι τότε της ήταν άγνωστα. Η Τόνι Κολέτ μετά την καλή ερμηνεία της στο «Nightmare Alley» έρχεται να ευχαριστήσει και τους φανς της τηλεόρασης, ενώ στο πλάι της θα έχει τη Τζέσικα Μπάρντεν από τα «Hana» και «The Lobster». Το cast συμπληρώνει ο Ντέβιντ Ουένχαμ από τον χαρακτηριστικό ρόλο του Faramir στο Lord of the Rings. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο της Κάριν Σλότερ.

Pieces of Her | Official Trailer | Netflix

08/3/2022

Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές: Σεζόν 2  (An Astrological Guide for Broken Hearts: Season 2)

Η σειρά από την Ιταλία σημείωσε απρόσμενα μεγάλη επιτυχία στην πρώτη σεζόν και επιστρέφει με δεύτερη τον Μάρτιο. Μια νεαρή γυναίκα πληγωμένη από τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, κάνει φίλο έναν αστρολόγο και ψάχνει το ταίρι της μέσα από διάφορες ανάλογες προβλέψεις. Στον νέο κύκλο η Alise συνεχίζει να κάνει πάταγο με τη νέα της εκπομπή και ταυτόχρονα ο έρωτάς της με τον Davide αποδεικνύεται αδιέξοδος. Μια κλασική ρομαντική κομεντί που είναι γυρισμένη στην πόλη του Τορίνο και μπορεί να γεμίσει ευχάριστα κάποιο από τα βράδια σας.

Σκηνή από τη σειρά «An astrological guide for broken hearts»
© Netflix

11/3/2022

Formula 1: Οδηγός... Επιβίωσης: Σεζόν 4  (Formula 1: Drive to Survive: Season 4)

Η σειρά που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση όχι μόνο στους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και σε όλους όσους παρακολουθούν ελάχιστα. Είναι μια αλήθεια πως η επιτυχία του «Drive to Survive» έκανε πολλούς να ασχοληθούν με τη Formula 1 σε βάθος. Αυτό μπαίνει αισίως στον τέταρτο κύκλο και μέσα από διαφορετικά επεισόδια παρουσιάζονται λεπτομέρειες για τους οδηγούς των μονοθέσιων. Πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οδηγοί του πρωταθλήματος και συμμετέχουν όλες οι ομάδες, παρ΄όλο που στην αρχή ήταν κάποιες αρνητικές (Mercedes, Ferrari). Η νέα σεζόν της Formula 1 ξεκινάει σε λίγες μέρες και αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία να μπείτε στο κλίμα.

Formula 1: Drive to Survive S4 | Official Teaser | Netflix

11/3/2022

Και Δεν Ζήσαν Αυτοί Καλά κι Εμείς Καλύτερα (Once Upon a Time... Happily Never After)

Οι ιστορίες από βασιλικές οικογένειες είναι της μόδας και το «Once Upon a Time... Happily Never After» είναι μία από αυτές. Παρουσιάζει ένα μοντέρνο love story σε μορφή μιούζικαλ και δείχνει την ιστορία ενός ζευγαριού στον μεσαίωνα, που αναγκάστηκε να χωριστεί εξαιτίας οικογενειών που μπήκαν στη μέση. Με ένα ξόρκι μετενσάρκωσης, εμφανίζονται στο σήμερα για να ζήσουν τον έρωτά τους. Στη νέα ισπανική παραγωγή του Netflix πρωταγωνιστούν οι Σεμπάσταν Γιάτρα, Μόνικα Μαρανίγιο και Νία Κορέια

Once Upon a Time... Happily Never After | Official Trailer | Netflix

11/3/2022

Τάιλερ Χένρι: Η Ζωή μετά τον Θάνατο (Life After Death with Tyler Henry)

Η γνωστή αμερικάνικη τηλεπερσόνα και μελλοντολόγος, Τάιλερ Χένρι, ταξιδεύει σε ολόκληρη τη χώρα και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις που βασανίζουν την ανθρωπότητα μέχρι σήμερα. Μαζί θα προσπαθήσει να ανακαλύψει και τις ρίζες της δικής του οικογένειας. Ο γνωστός στην Αμερική για τις μαντικές του ικανότητες Χένρι, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα και προσωπική σειρά ριάλιτι. 

Ο Τάιλερ Χένρι.
© Netflix

17/3/2022

Χώμα (Soil)

Στα χνάρια της μεγάλης επιτυχίας «Family Bussines» έρχεται η σειρά «Soil» από το Βέλγιο. Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας αισθάνεται πως έπιασε την καλή, όταν εισάγει χώμα από το Μαρόκο στο Βέλγιο, ώστε να θάβονται οι αποθανόντες συγγενείς των συμπατριωτών του. Χωρίς να το καταλάβει όμως άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Μια κωμωδία που αναμέναται να είναι από τα κρυφά διαμάντια του Netflix για τον Μάρτιο.  

Grond | Officiële teaser | Netflix

18/3/2022

Human Resources

Το «Human Resources» αποτελεί μία πολλά υποσχόμενη animated κομεντί. Πρωταγωνιστούν ορμονικά τέρατα, πασχαλίτσες της αγάπης και άλλα πολλά πλάσματα, που παλεύουν με έρωτες, προβλήματα στη δουλειά και τις πολλές ανάγκες των θνητων πελατών τους. Τις φωνές τους στους χαρακτήρες δίνουν γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ. Οι Πάμελα Άντλον (Californication, Better Things), Μπόμπι Καναβάλ (Ant Man, Blue Jasmine, The Station Agent) και Κίκι Πάλμερ (Nope, Alice) συνθέτουν ένα λαμπερό cast. Σίγουρα κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον, που έρχεται τον Μάρτιο στο Netflix.

Human Resources | Official Clip | Netflix

18/3/2022

Top Boy: Σεζόν 2

Θα αποτελέσει σίγουρα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες επιλογές του κοινού για τον Μάρτιο στο Netflix. Το «Top Boy» έχει πίσω του μία ιστορία πολλών χρόνων. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2011 στο βρετανικό Channel 4 και έκτοτε ακολούθησαν άλλες δύο σεζόν. Το Netflix, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και με άλλα πρότζεκτ, ανέλαβε την παραγωγή των κύκλων 4 και 5. Η σειρά είναι βραβευμένη με BAFTA και αφορά δύο βαρόνους ναρκωτικών στο Λονδίνο, που θέλουν να αυξήσουν την επιρροή τους στην περιοχή. Στα επεισόδια που έρχονται ο Dushane θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του, όμως συνέταιροι και οικογενειακές κρίσεις φέρουν μία σειρά από πολλά προβλήματα. Ο δημιουργός της σειράς Ρόναν Μπένετ, έχει υπογράψει στο παρελθόν το σενάριο για τα «Gunpowder» και «Public Enemies». Πρωταγωνιστούν οι Άσλει Γουόλτερς (Speed Racer, Bullterpoof), Κανό (Teardrops, Rollin' with the Nines) και Σόουν Ρόμουλους (Out, No Shade).

TOP BOY Trailer (2019) Netflix
  

18/3/2022

Τα Τέρατα της Κρακοβίας (Cracow Monsters)

Μία σειρά που έρχεται από την Πολωνία και παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον story. Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν της μπαίνει σε μία ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός καθηγήτη της. Εκείνος προσπαθεί να κρύψει καλά τα μυστικά του, ερευνά περίεργα γεγονότα και μάχεται δαίμονες. Μια φανταστική περιπέτεια δράσης που αναμένεται να αποτελέσει μία καλή επιλογή για όλους τους θεατές. 

Krakowskie potwory | oficjalny teaser | Netflix

18/3/2022

Οι Έξι Κωμικοί (Standing Up)

Η δημιουργός του «Call My Agent», Φάνι Ερέρο, επιστρέφει με μία νέα σειρά. Αυτή καλύπτει τις ζωές μερικών stand up κωμικών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους εξαιτίας του επαγγέλματος που ακολούθησαν. Η αγάπη τους γι΄αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσουν όλα τα άσχημα; Πρωταγωνιστούν Μαριάμα Γκέγιε (Gloria), Ζαν Σιουέν (La Grand Bazar), Έλσα Γκουέντι (L'émeute qui vient) και Γιουνές Μπουσίφ (Magnetic Beats). Με φόντο το Παρίσι μπορεί να γίνει μία από τις επόμενες επιτυχίες της πλατφόρμας.

 

Standing Up | Official Trailer | Netflix

25/3/2022

Μπρίτζερτον: Σεζόν 2 (Bridgerton: Season 2)

Ο μήνας κλείνει εντυπωσιακά με τη δεύτερη σεζόν του «Bridgerton». Οι ιστορίες της πανίσχυρης οικογένειας συνεχίζονται και την ώρα που ο υποκόμης Anthony αποφασίζει να παντρευτεί, ερωτεύεται την πεισματάρα αδερφή της μέλλουσας συζύγου του. Ο Κρις Βαν Ντούσερ μετά τα «Scandal» και «Grey's Anatomy» παρουσιάζει ακόμα μία επιτυχία. Πρόκειται για τη σειρά που έκανε πασίγνωστο στο ευρύ κοινό τον Ρέζ Ζαν Πέιτζ, ο οποίος ακούστηκε μέχρι και για επόμενος James Bond. Σμπρωταγωνιστούν μαζί του οι Φίμπι Ντιβένορ (Younger) και Νικόλα Κάφλαν (Derry Girls). Βραβευμένο με Emmy και μία σίγουρη επιλογή για τον Μάρτιο.

bridgerton_season2.jpg
© Netflix

Netflix: Οι ταινίες που προβάλλονται τον Μάρτιο

02/3/2022

Κόντρα στον Πάγο (Against The Ice)

Η πρώτη ταινία για τον μήνα Μάρτιο στην πλατφόρμα είναι το «Against the Ice». Εκεί θα μπορούμε να βρούμε τον Νικολάι Κόστερ Ουόλντο από το «Game of Thrones». Ο ίδιος συμμετέχει και στο σενάριο, ενώ στην ταινία συναντά τον Τσαρλς Ντανς επίσης από τα GoT και «Imitation Game». Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά μια πραγματική αποστολή της Δανίας το 1909. Δύο άνδρες αναζητούν έναν χάρτη στη Γροιλανδία, ενώ παράλληλα δίνουν ένα συνεχή αγώνα επιβίωσης. Ο Τζο Κόουλ (Peaky Blinders, A Prayer Before Dawn) και Μπορνστάιν Μπάχμαν (Trap, Katla) συμπληρώνουν το δυνατό cast. Η γυναίκα του Νικολάι Κόστερ Ουόλντο κατάγεται από τη Γροιλανδία και έτσι φαίνεται πως αφιερώθηκε εξ΄ όλοκληρου στην ταινία.

Αρχείο Against the Ice | Official Trailer | Netflix

03/3/2022

Σαββατοκύριακο στην Κροατία (The Weekend Away)

Ίσως από τις ταινίες που θα κερδίσουν όλες τις θετικές εντυπώσεις τον Μάρτιο. Η κολλητή της Beth εξαφανίζεται έπειτα από ένα ταξίδι αναψυχής τους στην Κροατία μόνο για κορίτσια. Εκείνη προσπαθεί να θυμηθει τι συνέβη την τελευταία νύχτα που βρισκόντουσαν μαζί και επιδιώκει να κάνει τη δική της έρευνα. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Άλντερσον, η οποία υπογράφει και το σενάριο της ταινίας. Η Κιμ Φάραντ του «Strangeland» σκηνοθετεί και στον πρωταγωνιστό ρόλο βρίσκεται η Λέιτον Μίστερ (The Roomate, Gossip Girl, That's my Boy). Το cast συμπληρώνουν οι Κριστίνα Ουλφ (Batwoman, The Royals) και Λουκ Νόρις (Poldark, The Duchess). 

The Weekend Away starring Leighton Meester | Official Trailer | Netflix

04/3/2022

Καημένη (Meskina)

Αποτελεί μια νέα ολλανδική ρομαντική κομεντί. Μια Μαροκινολλανδή είναι ελεύθερη στα 30 και η οικογένειά της προσπαθεί απεγνωσμένα να τη ζευγαρώσει με κάποιον. Η νεαρή σκηνοθέτης, Μαρία Μπούκβιτς (Zina), γράφει και το σενάριο, ενώ η Μάριαμ Χασούνι πρωταγωνιστεί (The Host).  

Meskina | Official trailer | Netflix

08/3/2022

Μια Αισθησιακή Γυναίκα (Autumn Girl)

Ταινία εποχής με έντονο το άρωμα της δεκαετίας του ΄60. Αναφέρεται στη διάσημη ηθοποιό Καλίνα Γέρντρουσικ και σε μία περίοδο που ήταν παντού αναγνωρίσιμη. Ξαφνικά όλα αλλάζουν, καθώς η ζωή της απειλείται από έναν αξιωματούχο που απέρριψε ερωτικά. Μπορεί εδώ να μην είναι γνωστή, όμως στην Πολωνία η ταινία χαίρει μεγάλης αναγνώρισης. Σκηνοθετεί η Καταρίνα Κλιμιέβιτς (La Isla) και πρωταγωνιστεί η Μαρία Ντέμπσκα (Playing Hard).

Autumn Girl | Official Trailer | Netflix

09/3/2022

Ο Βομβαρδισμός (The Bombardment)

Η συγκεκριμένη ταινία έρχεται από τη Δανία και αποτελεί μία αληθινή ιστορία. Την 21η Μαρτίου του 1945 η βρετανική αεροπορία ξεκινάει για μια αποστολή, η οποία θα καταλήξει στον βομβαρδισμό ενός αρχηγείου της Γκεστάπο. Η επιθέση έχει θανάσιμες συνέπειες, διότι από λάθος θα χτυπηθεί ένα σχολείο κοντά στην περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες. Το cast απαρτίζεται από γνωστούς ηθοποιούς, με τους Άλεξ Χογκ Άντερσεν από το «Vikings» (Ivar) και Ντανίκα Κούρσιτς από το «Chestnut Man» να πρωταγωνιστούν. 

The Bombardment / The Shadow In My Eye - Netflix Movie Trailer

11/3/2022

Επιχείρηση Άνταμ (The Adam Project)

Ο Ράιαν Ρέινολντς επιστρέφει σε μία καινούργια ταινία. Το τρέιλερ βγήκε στο ημίχρονο του Super Bowl και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Ένας πιλότος ταξιδεύει από το μέλλον για να βρει τον νεότερο εαυτό του. Μαζί θα πρέπει να αναλάβουν μία αποστολή διάσωσης του μέλλοντος. Ο σκηνοθέτης Σον Λέβι έχει υπογράψει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μία σειρά από πολύ επιτυχημένες σειρές και ταινίες. Μερικές από αυτές είναι τα «Arrival», «The Spectacular Now», «The Internship» και φυσικά το «Stranger Things». Εκτός από τον Ρέινολντς το cast απαρτίζεται από ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μαζί του θα είναι οι Μαρκ Ράφαλο, Τζένιφερ Γκάρνερ και ο μικρός Γουόκερ Σκόμπελ. Σίγουρα μία επιλογή που δεν χάνεται.

The Adam Project | Official Teaser | Netflix

15/3/2022

Η Μέριλιν Έχει Μαύρα Μάτια (Marilyn's Eyes)    

Η ιστορία της Clara και του Diego έρχεται από την Ιταλία και αφορά δύο τρόφιμους ψυχιατρικής κλινικής, που έρχονται όλο και πιο κοντά εξαιτίας του φαγητού. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα φαντασικό εστιατόριο και να γιατρέψουν έτσι τις πληγές τους. Σκηνοθετεί ο Σιμόν Γκοντανό από την ταινία «Almost an Ordinary Summer» και πρωταγωνιστούν ο Στέφανο Ακορόσι (Italian Race) με τη Μίριαμ Λεόνε (Diabolik). 

MARILYN HA GLI OCCHI NERI di Simone Godano (2021) - TRAILER UFFICIALE HD

17/3/2022

Ρούμπι η Διασώστρια (Rescued by Ruby)

Η ταινία που σίγουρα θα αγαπήσουν όσοι αγαπάνε τα ζώα. Ένας νεαρός αστυνομικός έχει σαν όνειρο να μπει στην ειδική ομάδα Κ9. Για να συμβεί αυτό πρέπει να διαλέξει έναν σκύλο παρτενέρ και αυτόν τον βρίσκει στο πρόσωπο της αουτσαίντερ Ruby. Ο για πολλά χρόνια τηλεοπτικός Flash από την ομώνυμη σειρά, Γκραντ Γκάστιν, πρωταγωνιστεί μαζι με τους Σκοτ Ουόλφ και Κέιλα Ζάντερ. Η Κατ Σι των «Poison Ivy» και «The Rage: Carrie 2» σκηνοθετεί την ταινία.

Rescued By Ruby starring Grant Gustin | Official Trailer | Netflix

18/3/2022

Windfall    

Ο μήνας κλείνει δυναμικά με την ταινία «Windfall». Μετά από πολλά χρόνια ο Τζέισον Σέγκελ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Ένας άνδρας εισβάλλει στο υποτιθέμενο άδειο σπίτι ενός εκατομμυριούχου που λείπει σε διακοπές. Τα πράγματα θα ξεφύγουν όταν ένας αλαζόνας πλούσιος και η γυναίκα του καταφτάνουν τελευταία στιγμή. Ο Τσάρλι ΜακΝτάουελ των «The One I Love» και «The Discovery» είναι στη σκηνοθεσία και μαζί του φέρνει ένα λαμπερό cast. Ο Τζέσε Πλέμονς (The Irishman, Game Night, The Power of the Dog) βρίσκεται μαζί με τη Λίλυ Κόλινς (Love Rosie, Abduction, Mirror Mirror) στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνοντας την ταινία μία πολύ καλή επιλογή. 

Windfall | Official Trailer | Netflix

Netflix: Τα ντοκιμαντέρ που προβάλλονται τον Μάρτιο

01/3/2022

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία (Worst Roommate Ever)

Το Netflix διατηρεί ακόμα έναν μήνα τα καλά crime documentaries στην πλατφόρμα. Πολλοί άνθρωποι συγκατοικούν στον πλανήτη με άλλους που δεν γνωρίζουν τόσο καλά. Βίαιοι απατεώνες, αδίστακτοι εγκληματίες και πολλοί άλλοι αποκαλύπτονται στις χειρότερες ιστορίες συγκατοίκησης. Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες ξεδιπλώνονται στην μική οθόνη και τραβάνε σίγουρα το ενδιαφέρον. 

Worst Roommate Ever | Official Trailer | Netflix
 

03/3/2022

Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία (Surviving Paradise: A Family Tale)

Μια οικογένεια βρίσκεται στην έρημο Καλαχάρι και συναντάει ελέφαντες, λιοντάρια, λύκους και πολλά άλλα άγρια ζώα. Στην αφήγηση είναι ο Ραζ Ζαν Πέιτζ από το «Bridgerton» και περιγράφει τις ενέργειες των πρωταωνιστών για να επιβιώσουν.

Surviving Paradise: A Family Tale | Official Trailer | Netflix

09/3/2022

Τα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ: Σειρά μίας σεζόν (The Andy Warhol Diaries)

Ο Άντι Γουόρχολ αποτελεί αδιαμφησβήτητα έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Όταν αυτός δέχθηκε πυρά, τότε άρχισε να καταγράφει τα πάντα σε ημερολόγια. Όλα αποκαλύπτοναι σε αυτό το ντοκιμαντέρ και έτσι γίνονται γνωστές πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή του. Ντοκουμέντα, βίντεο και φωτογραφίες έρχονται στο φως από τον Μπράιαν Κέλι (Hysterical Girl, Basquiat) και η περσόνα του Γουόρχολ αποκαλύπτεται στο κοινό.

The Andy Warhol Diaries (From Executive Producer Ryan Murphy) | Official Trailer | Netflix

16/3/2022

Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή (Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives)

Μια συγκλονιστική και αληθινή ιστορία εκτυλίσσεται σε αυτό το ντοκιμαντέρ του Netflix. Μια ιδιοκτήτρια καταξιωμένου εστιατορίου για vegan παντρεύεται έναν μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος της λέει πως θα γιατρέψει τον άρρωστο σκύλο της. Η ζωή μετά τον γάμο αλλάζει ολοκληρωτικά και από ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου που έτρωγαν ο Μπιλ Κλίντον και ο Άλεκ Μπάλντουιν καταλήγει να κατηγορείται για υπεξαίρεση 2 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. | Official Trailer | Netflix

18/3/2022

Animal: Season 2 (Εκπληκτικά Ζώα: Σεζόν 2)

Στη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ «Animal» ο κόσμος που αγαπάζει τα άγρια ζώα καθηλώνεται και παρακολουθεί τρυφερές και σοκαριστικές στιγμές που καταγράφει ο φακός. 

animal_season_2.jpg
© Netflix

22/3/2022

Οι Αρχές της Απόλαυσης: Σειρά μίας σεζόν (The Principles of Pleasure)

Τα ντοκιμαντέρ που πραγματεύονται το σεξ, πάντα καταφέρνουν να κερδίζουν την προσοχή του κοινού. Σε αυτο το πρότζεκτ το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτή τη σειρά επεισοδίων και περιγράφουν τον κόσμο της γυναικείας απόλαυσης την ώρα που καταρρίπονται σχεδόν αρχαίοι μύθοι.

the_principles_of_pleasure.jpg
© Netflix

30/3/2022

Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν (Trust No One: The Hunt for the Crypto King)

Η κουβέντα σχετικά με τα κρυπτονομίσματα έχει μπει στο επίκεντρο εδώ και κάποιον καιρό. Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία οι πελάτες του πιστεύουν ότι ένοχα μυστικά κρύβονται πίσω από τον θανόντα.

trust_no_one_the_hunt_for_the_crypto_king.jpg
© Netflix

Netflix: Οι παιδικές ταινίες και σειρές που προβάλλονται τον Μάρτιο

03/3/2022

Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 2 (He-Man and the Masters of the Universe: Season 2)

Η μοίρα του Eternos κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο X - Man και οι ήρωες βρίσκουν νέους συμμάχους –και πεπρωμένο– για να εμποδίσουν τον κακό Skeletor να πάρει την εξουσία.

08/3/2022

Τσιπ και Πατάτα: Σεζόν 3 (Chip and Potato: Season 3)

Η Τσιπ συνεχίζει να μαθαίνει τον υπέροχο, μεγάλο κόσμο με λίγη βοήθεια από την Πατάτα – πηγαίνει για το πρώτο της κούρεμα και μπαίνει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο.

10/3/2022

Karma's World: Season 2

Νέες δυσκολίες δίνουν έμπνευση για νέα τραγούδια στην Karma, που ξεκινά νέα δουλειά, κατεβαίνει για σχολική πρόεδρος και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά της.

15/3/2022

Μυστική Ομάδα Zenko Go (Team Zenko Go)

Καμία καλή πράξη δεν είναι ασήμαντη γι' αυτά τα καλόκαρδα παιδιά. Οι Naya, Ares, Ellie και Jax προσφέρουν στα κρυφά βοήθεια και ξεφορτώνονται τα προβλήματα της πόλης.

25/3/2022

Transformers: BotBots   

Μια νέα σειρά από το σύμπαν των "Transformers".

29/3/2022

Mighty Express: Σεζόν 6  

Μια ομάδα τρένων μαζί με τους μικρούς τους φίλους ξεπερνούν μπελάδες στις ράγες με σπιρτάδα και ομαδικό πνεύμα στη νέα σεζόν.

Μην χάσετε επίσης

01/3/2022

Snatch (Η Αρπαχτή)

snatch.jpg
© Netflix

Men in Black 3 (Οι Άντρες με τα Μαύρα 3) 

men_in_black3.jpg
© Netflix

Something's Gotta Give (Κάλλιο Αργά Παρά... Αργότερα)

03/3/2021

A Beautiful Day in the Neighborhood (Ένας Υπέροχος Γείτονας)

a_beautiful_day_in_the_neighborhood.jpg
© Netflix

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ