TV + Series

Arcane: Η πρώτη σειρά για το League of Legends είναι γεγονός

Το League of Legends, το παιχνίδι της Riot Games που άλλαξε για πάντα το Gaming, κάνει το ντεμπούτο του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Arcane: Πρεμιέρα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Netflix
Arcane: Πρεμιέρα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Netflix

Arcane: Η πρώτη σειρά για το δημοφιλές game «League of Legends» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Netflix

Το League of Legends, το παιχνίδι φαινόμενο που άλλαξε για πάντα τη βιομηχανία του Gaming και των Esports είναι πλέον έτοιμο να κατακτήσει τη μικρή οθόνη. Η στιγμή που εκατομμύριοι φίλοι του δημοφιλούς game περίμενα με ανυπομονησία, έφτασε, με το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής animated σειράς «Arcane» να κυκλοφορεί στο Netflix την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 5:00 τα ξημερώματα. 

Με εντυπωσιακά οπτικά εφέ, εξαιρετικό cast από voiceactors και καθηλωτικό σενάριο, το Arcane επιδιώκει να κερδίσει ακόμα και εκείνους που δεν ασχολούνται με τα videogames.

Η αφίσα της σειράς «Arcane».
Η αφίσα της σειράς «Arcane».

H Riot Games γιορτάζει την κυκλοφορία του «Arcane»

Καθώς περιμένει την επίσημη κυκλοφορία της πρώτης της τηλεοπτικής σειράς, η Riot Games φροντίζει να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους fans της. Η Riot Games επιθυμεί η πρεμιέρα να μείνει αξέχαστη στους παίκτες και για αυτό τρέχει την εκδήλωση RiotXArcane που θα έχει διάρκεια ενός μήνα.

Με την εκδήλωση αυτή η δημιουργός του League of Legends θα μοιράσει μοναδικά in-game δώρα στο κοινό των παιχνιδιών της. Μέσα στον Οκτώβριο μάλιστα τα παιχνίδια που διαδραματίζονται στον κόσμο του League of Legends ξεπέρασαν τους 180 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, σε ένα ιστορικό ρεκόρ για την εταιρεία.

Μαγικές εικόνες στο Burj Khalifa

Στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών ενόψει της κυκλοφορίας του, το «Arcane» έφτασε μέχρι και το ψηλότερο κτίριο του πλανήτη. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το Burj Khalifa μετατράπηκε σε μια «πύλη» για το σύμπαν της Runeterra (ο κόσμος του League of Legends). Στην πρόσοψη του Burj Khalifa (σαν γιγαντοοθόνη με ύψος 160 ορόφων) προβλήθηκε ένα τρέιλερ διάρκειας τριών λεπτών με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Στιγμιότυπο από το Burj Khalifa.
Στιγμιότυπο από το Burj Khalifa.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ