TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Νοέμβριο

Το βασισμένο στο ομώνυμο animation, Cowboy Bebop, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις αυτόν τον μήνα

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας που περπατά μαζί με δύο γυναίκες

Όλες οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Νοέμβριο, με τις πρώτες χριστουγεννιάτικες παραγωγές να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Νοέμβριος είναι ένας ακόμη μήνας που θα βρει μικρούς και μεγάλους στην streaming διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο μήνας είναι αφιερωμένος σε μπλοκμπάστερς όπως τα «Red Notice» και «The harder they fall» όμως το «Cowboy Bepop» έχει την δυναμική να κερδίσει το κοινό. Την ίδια ώρα δεν γίνεται να προσπεράσει κανείς τη δεύτερη σεζόν του πολύ επιτυχημένου ντοκιμαντέρ «Tiger King» και τη νέα προσπάθεια του Κέβιν Χαρτ στο «True Story», με τις πρώτες χριστουγεννιάτικες παραγωγές να κάνουν την εμφάνισή τους.

Οι τηλεοπτικές σειρές του Netflix για τον Νοέμβριο

5/11/2021

The Club

Μία παραγωγή από την Τουρκία, είναι και από τις πιο πολυαναμενόμενες για τον μήνα που έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix. Το «The Club» διαδραματίζεται στην Τουρκία το 1955. Μια πρώην φυλακισμένη, η Matilda, προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση με την κόρη της η οποία ήταν για πολλά χρόνια στο ορφανοτροφείο. Παράλληλα πιάνει δουλειά σε ένα νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο το περιβάλλον είναι εχθρικό αλλά σύντομα θα φέρει τους εργαζόμενους πιο κοντά. Το «Kulup», όπως είναι και ο τούρκικος τίτλος, αποτελεί μεγάλη παραγωγή της γείτονας χώρας και διεκδικεί να της δώσετε μία ευκαιρία.

The Club | Official Trailer | Netflix

5/11/21

Ο αμφίβολος δολοφόνος (The unlike murderer)

Μια σειρά με μία και μοναδική σεζόν η οποία θα ανέβει αυτό τον μήνα στο Netflix. Αποτελεί σουηδική παραγωγή και διαδραματίζεται το 1986. Την ημέρα της δολοφονίας του Ούλοφ Πάλμε, οι υποψίες πέφτουν πάνω στον βασικό μάρτυρα Engstorm. Μέσα από μαρτυρίες, πολύπλοκη αστυνομική έρευνα και τύχη, καταφέρνει να μην του απαγγελθούν κατηγορίες.

The Unlikely Murderer | Official Trailer | Netflix

5/11/2021

Big Mouth

Αποτελεί μία από τις καλύτερες animated σειρές της πλατφόρμας και αυτόν τον μήνα επιστρέφει με την πέμπτη της σεζόν. Πρόκειται για μία παρέα 5 έφηβων φίλων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με τον  δικό τους τρόπο, τα προβλήματα της εφηβείας. Στη 5η σεζόν εξομολογήσεις, ξεσπάσματα και κακές φήμες κυκλοφορούν την ώρα που οι πασχαλίτσες της αγάπης με τα σκουλήκια του μίσους μπαίνουν στις καρδιές του γυμνασίου Μπρίντζον. Ο Νικ Κρολ από το «Sausage Party» δίνει τη φωνή του στον χαρακτήρα Nick Birch και τον πλαισιώνει ο Τζον Μουλάνεϊ από το «Spiderman: Into the Spiderverse».

5/11/2021

Gloria

Η παρθενική σεζόν της σειράς «Gloria» μας πηγαίνει στην Πορτογαλία του 1968. Πρόκειται για αληθινή ιστορία και αναφέρεται πως ένα μικρό χωριό της Ιβηρικής Χερσονήσου, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα τεκταινόμενα του Ψυχρού Πολέμου. Ένας πράκτορας της KGB με το όνομα Joao, φτάνει στην περιοχή μετά την εξεφάνιση ενός συνεργάτη του έχοντας ως μοναδικούς σκοπούς την ανακάλυψη της αλήθειας και τη καταστροφη των σχεδίων της CIA. Η σειρά αποτελεί και την πρώτη παραγωγή της πλατφόρμας που γυρίζεται αποκλειστικά στην Πορτογαλία.

Glória | Official Trailer | Netflix

5/11/2021

Narcos: Mexico

Η σειρά θρύλος επιστρέφει με την τρίτη της σεζόν. Η ιστορία αφηγείται την άνοδο του καρτέλ της πόλης Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό. Σε αυτόν τον κύκλο η νέα γενιά των αρχηγών καρτέλ αποζητούν τον έλεγχο της εξουσίας, μερικοί δημοσιογράφοι ψάχνουν με κάθε τρόπο την αλήθεια ενώ κυβερνητικοί πράκτορες ακροβατούν μεταξύ δικαιοσύνης και διαφθοράς. Οι Σκοτ ΜακΝέρι και Ντιέγκο Λούνα δίνουν ρέστα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ως εκπρόσωποι της αστυνομίας και των καρτέλ αντίστοιχα, κάνοντας την σειρά μία σίγουρη επιλογή γι΄αυτό τον μήνα.

narcos_mexico.jpg

6/11/2021 (13 & 20/11/2021)

Arcane

Μία σειρά animation που κάνει πρεμιέρα μέσα στον μήνα. Είναι βασισμένη στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων της Riot Games, League of Legends, που ακόμα και σήμερα έχει ένα τεράστιο κοινό να το ακολουθεί. Η σειρά διαδρματίζεται στις πόλεις Πίλτοβερ και Ζάουν, όπου δύο αδερφές μάχονται σε έναν πόλεμο με δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στους fan του είδους. Η προσπάθεια να μεταφερθεί στην οθόνη της τηλεόρασης το videogame που έφερε επανάσταση στα διαδικτυακά παιχνίδια, είναι από μόνη της ενδιαφέρουσα. Εντυπωσιακά οπτικά εφέ και ένα καθηλωτικό σενάριο, μπορούν να κερδίσουν ακόμα και εκείνους που δεν είχαν στο παρελθόν επαφή με το League of Legends.

Arcane: Official Trailer

10/11/21

Gentefied

Μία κωμική σειρά που έκανε αίσθηση την περσινή χρονιά, έρχεται με δεύτερο κύκλο. Επικεντρώνεται στη ζωή τριών ξαδέρφων, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το μαγαζί με τάκος του παπού τους. Ο Χοακίν Κοσιό των «James Bond: Quantum of Solace» και «Savages» μαζί με τον Τζόζεφ Σούλια Σόρια των «Crank» και «Camp X Ray» κλέβουν την παράσταση. Μαζί τους ο παραγωγός Αμέρικα Φεράρα, ο οποίος άφησε το πολύ επιτυχημένο «Super Store» για να μπορέσει να βρίσκεται σε αυτή τη σειρά.

gentefied.jpg

15/11/2021

Ψέματα και απάτη (Lies and Deceit)

Μία ισπανική παραγωγή της πλατφόρμας, η οποία αναμένεται να κερδίσει πολλούς ακόλουθους τον Νοέμβριο. Μια καθηγήτρια λογοτεχνίας υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν χειρούργο που επισκέφτηκε, με εκείνον να αντικρούει παθιασμένα τα λεγόμενα της. Ο δημιουργός Κούρο Νοβάλας υπόσχεται μία ιστορία με ανατροπές και ένταση, ενώ οι πρωταγωνιστές Ανγκέλα Κρεμόντε, Χαβιέρ Ρέι έχουν συμμετέχει σε πολλές ισπανικές σειρές ή ταινίες.

17/11/2021

Riverdale

Η σειρά «Riverdale» είναι από τις πιο επιτυχημένες στην Αμερική και τα πιο νεανικά κοινά. Ένα σκοτεινό εφηβικό δράμα, που περιστρέφεται γύρω από μία πόλη και μία πάρεα τεσσάρων παιδιών. Στη σειρά θα μπορείτε να βρείτε τους Κόουλ Σπάους του«Five Feet Apart», Λίλι Ράινχαρτ του «Charlie’s Angels», Καμίλα Μέντες του «Dangerous Lies» και Κέι Τζέι Άπα από το «The Last Summer». Επίσης αποτελει την τελευταία τηλεοπτική παρουσία του Λουκ Πέρι, πριν τον θάνατό του. Κοντά σρτο κοινό με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα.

riverdale.jpg

17/11/2021

Christmas Flow 

Ο Δεκέμβριος με τα Χριστούγεννα είναι πλέον πολύ κοντα, έτσι οι παραγωγές γύρω από την μεγάλη γιορτή θα πληθαίνουν με τον καιρό. Αποτελεί γαλλική παραγωγή και αφορά μία ιστορία ανάμεσα σε έναν διάσημο ράπερ και μία νεαρή δημοσιογράφο. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ τους και να κρατήσει αναλογιζόμενοι τις καριέρες τους; Η Σιρίν Μπουτελά της παγκόσμιας επιτυχίας «Lupin» βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κλέβοντας την παράσταση. 

Christmas Flow | Official Trailer | Netflix

17/11/2021

Κατά Μήκος της Διακεκομμένης Γραμμής (Tear Along the Dotted Line)

Η επόμενη σειρά της πλατφόρμας μας ταξιδεύει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη. Ένας σκιτσογράφος και η συνείδησή του που συνδέονται με τη μορφή ενός αρμαδίλου, θυμούνται το παρελθόν, τον ανεκπλήρωτο έρωτα και πολλά παλιά περιστατικά που έμειναν ανεξίτηλα. Με φόντο την Ρώμη και όχι μόνο, η ιστορία γράφεται μέσα από ταξίδια φίλων εκτός της πόλης.

19/11/2021

Καουμπόιδες του Διαστήματος (Cowboy Bebop)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ αυτού του μήνα στο Netflix. Βασισμένο σε κόμικ από τον Χατζίμε Γιατάτε, η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις κυνηγούς επικυρηγμένων ο οποίοι ψάχνουν τους στόχους τους σε όλο τον γαλαξία. Είναι πρόθυμοι να σώσουν τον κόσμο, απλά στην κατάλληλη τιμή. Εξαιρετικό cast που αποτελείται από τους Τζον Τσο (Star Trek, Harold and Kumar),  Ντανιέλα Πινέδα (Vampire Diaries, Jurassic Park: Fallen Kingdom) και Μουσταφά Σακίρ (Brawl in Cell Block 99, Luke Cage). Με σιγουριά θα αποτελέσει μία από τις αποκαλύψεις του Νοεμβρίου. 

Cowboy Bebop | Official Trailer | Netflix

23/11/2021

Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη (Masters of the Universe: Revelation)

Η γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων επιστρέφει με νέα επεισόδια στα τέλη του μήνα. Ο δημιουργός Κέβιν Σμιθ (Clerks) φέρνει στην οθόνη την μάχη για την Eternia που θα οδηγήσει στο τετ α τετ ανάμεσα στους θρυλικούς He Man και Skeletor. Η σειρά έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, φέρνει μέσα απο εκπληκτικές εικόνες την επανάσταση στο είδος.

24/11/2021

True Story

Ο διάσημος κωμικός Κέβιν Χαρτ έρχεται μαζί με τον Γουέσλει Σνάιπς (Blade) σε μιά σειρά που αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον. Η καριέρα ενός διάσημου κωμικού φαίνεται να απειλείται, έπειτα από μία τρελή νύχτα που θα περάσει με τον αδερφό του. Το cast θα συμπληρώσει ο Τέο Ρόσι από το «Sons of Anarchy», σε ένα πρότζεκτ που δεν έχουμε ξαναδει από τον Χαρτ. 

True Story | Official Trailer | Netflix

26/11/2021

Σχολή Σοκολάτας (School of Chocolate)

Για τους λάτρεις των γλυκών και πιο συγκεκριμένα ό,τι περιέχει σοκολάτα, τότε δεν πρέπει να χάσει αυτή τη σειρά. Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Αμορί Γκισόν, ο οποίος έχει αποδείξει πως μπορεί να φτιάξει τα πάντα με σοκολάτα στην έδρα του στο Λας Βέγκας, καθοδηγεί μέσα στην κουζίνα 8 νέα ταλέντα. Εκείνοι θα προσπαθήσουν μέσω των διδαχών του να απογειώσουν την καριέρα τους, όμως στο τέλος θα τα καταφέρει μόνο ένας. 

School of Chocolate 2021 trailer | Netflix School of Chocolate (2021) trailer | About | Cast

28/11/2021

Το νησί των ξωτικών (Elves)

Μία παραγωγή από τη Δανία, συνεχίζει την καλή παράδοση των Σκανδιναβών στην πλατφόρμα. Δύο αδέλφια μιας οικογένειας που παραθερίζει σε ένα νησί στις διακοπές των Χριστουγέννων, ανακαλύπτουν πως σε αυτό μένουν αιμοδιψή ξωτικά. Σπέρνουν τον φόβο στους ντόπιους και θα απειλήσουν τις ζωές των μελών της οικογένειας. 

Ταινίες του Netflix

3/11/21

The Harder they Fall

Ο Νοέμβριος στο Netflix είναι ένας μήνας με μπλομπάστερς. Το «Harder they Fall» φέρνει μία σειρά από γνωστούς ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία Τζέις Σάμουελ σε μία ακριβή παραγωγή. Οι ταινίες γουέστερν εκλείπουν τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι ένας τρόπος να αποζημιωθούν οι λάτρεις του είδους. Ο αρχιμαφιόζος Rufus Back καταφέρνει να αποδράσει και ένας παλιός του εχθρός από τα παλιά, διψάει για εκδίκηση. Το cast είναι πολύ δυνατό, με τους Ιντρίς Έλμπα, Τζόναθαν Μέιτζορς και Ρετζίνα Κινγκ να αφήνουν υποσχέσεις για κάτι εξαιρετικό. 

The Harder They Fall | Official Trailer | Netflix

5/11/21

Love Hard

Η ταινία που αποτελεί την επιστροφή της Νίνα Ντόμπρεβ στη μεγάλη οθόνη. Μια ιστορία που είναι ασορτί με την εποχή μας και αφορά μία νέα κοπέλα τους Λος Άντζελες η οποία αποφασίζει να κάνει έκπληξη σε αυτόν που γνώρισε μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών. Εκεί θα ανακαλύψει πως έπεσε θύμα απάτης, κάνοντάς την να αναθεωρήσει για πολλά πράγματα στη ζωή της. 

Love Hard | Official Trailer | Netflix

5/11/2021

Γιάρα (Yara)

Ο Μάρκο Τούλιο Γιορντάνα, ο οποίος έχει κερδίσει και βραβεία για την ταινία του «The best of Youth», βρίσκεται και πίσω από το κινηματογραφικό δράμα του «Yara». Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά την δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού και μίας Εισαγγελέως η οποία ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση. Το μόνο της στοιχείο όμως είναι αποκλειστικά ένα δείγμα DNA. Ιταλική παραγωγή που θέτει βάσεις να κλέψει τις εντυπώσεις.

Yara | Official Trailer | Netflix

6/11/2021

Ο Μπαμπάς επιστρέφει τα Χριστούγεννα (Father Christmas is back)

Μία ακόμα ταινία με θεματική τα Χριστούγεννα και πως αυτή η εποχή του χρόνου φέρνει κοντά όλους τους ανθρώπους. Τέσσερις αδερφές με μεγάλες διαφορές, βρίσκονται όλες μαζί στην οικογενειακή τους έπαυλη ώστε να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Εκεί μια σειρά παρεξηγήσεων θα κάνει τις σχέσεις τους ακόμα πιο δύσκολές. Η επιστροφή της Ελίζαμπεθ Χάρλι, μαζί με τους Νάταλι Κοξ και Τζον Κλιζ.

Trailer: Father Christmas is Back

10/11/2021

Passing

Μία προσπάθεια ασυνήθιστη, πλήρως διαφορετική απο τις υπόλοιπες και με ένα τεράστιο ενδιαφέρον να την περιβάλλει. Στη Νέα Υόρκη του 1920 δύο σχολικές φίλες συναντιούνται και πάλι μετά από χρόνια. Σε μία αμερικάνικη κοινωνία γεμάτη φυλετικές διακρίσεις, η πραγματικότητα αλλάζει για την Irene όταν καταλαβαίνει πως η φίλη της παριστάνει τη λευκή. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στις Τέσα Τόμσον (Creed) και Ρουθ Νέγκα (Loving, Agents of S.H.I.E.L.D) και σε ένα story που αναφέρεται στη διαδικασία του passing, έναν τρόπο που είχαν κάποιοι να αποφεύγουν ρατσιστικές επιθέσεις στο παρελθόν.

Passing | Official Trailer | Netflix

11/11/2021

7 Αιχμάλωτοι (7 Prisoners)

Μια ταινία εξ΄ ολοκλήρου γυρισμένη στη Βραζιλία, επικεντρώνεται στον 18χρονο Luca, ο οποίος για να βοηθήσει την οικογένεια του, αναλαμβάνει μία δουλειά σε έναν σκουπιδότοπο του Σάο Πάολο. Εκεί καταλαβαίνει πως έχει πέσει θύμα human trafficking μάζι με τους υπόλοιπους συνεργάτες του. Πρέπει αμέσως να βρούν έναν τρόπο να δαπετεύσουν γιατί η ζωή τους κινδυνεύει. 

7 Prisoners (7 prisioneiros) | Official Trailer | Netflix

12/11/2021

Red Notice

Ακόμα ένα μπλοκμπάστερ αυτόν τον μήνα στο Netflix, με ακριβή παραγωγή και πασίγνωστους πρωταγωνιστές αστέρες του Χόλιγουντ. Ένας παλιός πράκτορας του FBI εντοπίζει τον δεύτερο καλύτερο κλέφτη καλλιτεχνικών έργων για να καταφέρει να εντοπίσει την καλύτερη. Δεν χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες για το τι μπορεί να κρύβει μία ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Ρέινολντς, Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και Γκαλ Γκαντότ. Ο σκηνοθέτης Ρόσον Μάρσαλ Θάμπερ έχει την παράδοση του στο είδος με τα «Easy A», «We are the Millers» και έχει συνεργαστεί με τον Τζόνσον στο παρελθόν στην ταινία «Skyscraper».

18/11/2021

Διπλή Πριγκίπισσα 3: Κυνηγόντας το Αστέρι (The Princess Switch 3: Romancing the Star) 

Κοντά στην περίοδο των γιορτών, η Βανέσα Χιούντενς έρχεται με μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Ο Μάικ Ρολ έχει σκηνοθετήσει και τις δύο προηγούμενες, έτσι θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στην καρέκλα του. Οι δύο αδελφές Margaret και Stacy μιας Βασιλικής Οικογένειας, θα ζητήσουν τη βοήθεια της ξαδέρφης τους και του πρώην της, όταν κάποιος θα κλέψει από εκείνες ένα αστέρι ανεκτίμητης αξίας. 

The Princess Switch 3: Romancing The Star | Official Trailer | Netflix

19/11/2021

tick, tick...BOOM

Ο ταλαντούχος ηθοποιός των Hacksaw Ridge και Spiderman, Άντριου Γκάρφιλντ, έρχεται αυτό τον μήνα στην πλατφόρμα με ένα μιούζικαλ. Υποδύεται τον συνθέτη Τζόναθαν Λάρσον και στην ταινία αυτή θα έχουν όλοι την ευκαιρία να δούνε τη βιοιγραφία του. Πώς κάποιος που εργαζόταν σε ένα εστιατορίο της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1990, κατάφερε να είναι ταυτόχρονα ένα από μεγαλύτερα μουσικά μυαλά. Συμπρωταγωνιστεί η Βανέσα Χιούντενς, η οποία έχει τη δική της παράδοση στο είδος.

tick, tick...BOOM! | Official Trailer | Netflix

22/11/2021

Ο Νόμοι των συνόρων (Outlaws)

Μία ταινία που αφορά έναν εσωστρεφή έφηβο που καταφέρνει να εισχωρήσει σε παρέα περιθωριακών. Όλα είναι καλά μέχρι να συνηδειοποιήσει ότι κινδυνεύει. 

24/11/2021

Bruised 

Η μεγάλη επιστροφή της Χάλι Μπέρι σε έναν ρόλο που φαίνεται να της πηγαίνει πολύ εκ πρώτης όψεως. Μια πρώην αθλήτρια MMA, έχει αφήσει πίσω της τα καλά χρόνια της πάλης. Σύντομα και μετά από μερικούς αγώνες σε κλουβί, θα της δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για εξιλέωση και ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με τον γιο της που μπήκε πολύ ξαφνικά στη ζωή της. Η 55χρονη πλέον Χάλι Μπέρι δούλεψε πάρα πολύ για να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση για την ταινία, την οποία σκηνοθετεί η ίδια.

Bruised | Halle Berry | Official Trailer | Netflix

26/11/2021

Μάικλ Τσε: Με το χέρι στη καρδιά (Green snake)

To Netflix συνεχίζει να φέρνει καλά πρόγραμματα stand up κωμικών στις επιλογές του. Αυτό θα συμβεί και αυτό τον μήνα, καθώς αναμένεται το Green Snake του Μάικλ Τσε. Ένα κωμικό stand up που θα αφήσει σίγουρα ευχαριστημένους τους φίλους του είδους. 

26/11/2021

Κάρλος Μπαγιάρτα: Ψεύτικοι προφήτες (A Castle For Christmas)

Ο γνωστός μεξικάνος κωμικός, Κάρλος Μπαγιάρτα, συνήθιζει να σατιρίζει με τον γνωστό του καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο όλα τρα μεγάλα κλισέ που προκύπτουν από τη Λατινική Αμερική. 

26/11/2021

Τα κακομαθημένα (Spoiled brats)

Η ιστορία αφορά τρία κακομαθημένα αδέρφια, οι οποίοι ξεκινούν να κάνουν συμβατικές δουλειές. Η αιτία είναι πως ο πατέρας τους προσποιήθηκε πως έχασε τα πάντα για να τους δώσει ένα μάθημα. Ταινία που ήταν να βγει μέσα στο 2020 όμως τη πήγε πάρα πολύ πίσω η πανδημία. Γαλλική παραγωγή, που υπόσχεται να είναι πολύ ξεκαρδιστική με φόντο το πριγκιπάτο του Μονακό.

30/11/2021

Χίλιοι Καλοί χωράνε (More the merrier)

Το More the Merrier αποτελεί μία κωμωδία με θέμα τη σεξουαλική εξερεύνηση. Είναι μία προσπάθεια του σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφο Πάκο Καμπαγέρο από το Cities.

Τα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Νοέμβριο

4/11/2021

Κυνηγώντας φονιάδες (Catching Killers)

Τα true crime documentaries είναι πολύ επιτυχημένα και συνεχίζουν να έχουν ξεχωριστή θέση στη πλατφόρμα. Σε αυτό μία σειρά από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται από ερευνητές δολοφόνων και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που αυτοί καταβάλλουν για να κλείσουν τις υποθέσεις. 

Catching Killers | Official Trailer | Netflix

10/11/2021

Εκπληκτικά Ζώα (Animal)

Το ντοκιμαντερ Animal είναι σίγουρα για εκείνους που θαυμάζουν τα ζώα. Πρόκειται για μία καθηλωτική προσπάθεια παρακολούθησης πολλών ζώων ανά τον κόσμο. Μαζί έρχονται και σοκαριστικές στιγμές που μπορεί να μην έχουμε συνηθίσει και αξίζει να ανακαλύψει κάποιος. 

17/11/2021

Tiger King 2

Ένα από τα ντοκιμαντέρ που έκαναν τόσο μεγάλη αίσθηση που είχε ως αποτέλεσμα ενός σίκουελ. Η αρχική ιστορία κινούνταν μέσα στην κόντρα δύο μεγάλων ιδιοκτηκτών μεγάλων αιλουροειδών. Όλα όμως παίρνουν μια σκοτεινή τρόπη όταν ο ένας από τους δύο, βρίσκεται κατηγορούμενος για μία δολοφονία. Στον δεύτερο κύκλο θα μπορέσει ο κόσμος να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις περσόνες. 

Tiger King 2 | Official Trailer | Netflix

18/11/2021

Πήγαινέ με σπίτι (Lead me home)

Ένα ντοκιμαντέρ που έχει βάση τη πολιτεία της Καλιφόρνια και άστεγους ανθρώπους που ζουν στους δρόμους της. Μέρα με την ημέρα πασχίζουν να επιβιώσουν με τα έξοδα στέγασης να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς ο αριθμός εκείνων που ζουν στο δρόμο.

19/11/2021

Εξηγήσεις: Το ανθρώπινο Μυαλό (The Mind, Explained)

Στη δεύτερη σεζόν του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για πράγματα που μπορεί να κάνει το ανθρώπινο μυαλό. Μπορεί να μεγαλουργήσει, να υπονομεύσει ακόμα και τις καλύτερες των προθέσεων και όλοι πλέουν μπορούν να μάθουν τι κρύβεται πίσω από τις λειτουργίες του.

The Mind, Explained | Trailer | Netflix

29/11/2021

14 Βουνοκορφές: Όλα είναι δυνατά (14 Peaks: Nothing is Impossible)

Ο ορειβάτης Νιμς Πέρζα οδηγεί μια ομάδα Σέρπα σε υψόμετρο πάνω από 8.000 μέτρα με στόχο να ανέβουν μέσα σε 7 μήνες 14 κορυφές και να σπάσουν το ρεκόρ των 7 χρόνων.    

Οι παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix για τον Νοέμβριο

2/11/2021

Ρίντλεϊ Τζόουνς: Η προστάτιδα του μουσείου (Ridley Jones)

Η δεύτερη σεζόν του animation Ridley Jones, επιφυλάσσει ένα μαγεμένο μουσείο και μια θαραλλέα ηρωίδα. Η Ridley έχει μαζί της μια θαραλλέα παρέα με γενναίους φίλους και μπλέκει σε νέες επικίνδυνες αποστολές.

Ridley Jones | Official Trailer | Netflix

16/11/2021

Τζόνι Τεστ: Επιχείρηση ρολό κιμά (Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest)

Η ιστορία ακολουθεί τους Johnny Test και Dukie σε μία διαδραστικέ περιπέτεια. Ο σκόπος τους είναι να βρούμε το τέλειο ρολό κιμά και να σωθούν από το απαίσιο βοδινό που έφτιαξε ο μπαμπάς τους για βραδινό.

16/11/2021

StoryBoots: Laugh, Learn, Sing

Είναι η καλύτερη ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν τραγουδιστά το αλφάβητο μαζί με τους Μπιπ Μπουπ, Μπινγκ, Μπανγκ και Μπο από το απίστευτο Α, στο μοναδικό Μ καταλήγοντας στο Ω.

18/11/2021

Διαστημικά σκυλιά (Dogs in Space)

Σε ένα όχι τόσο μακρινό μαλλόν, οι επιστήμονες που βρίσκονται στη γη στέλνουν γενετικά βελτιωμένους σκύλους να εξερευνήσουν τον γαλαξία σε αναζήτηση νέου πλανήτη για κατοίκηση.

23/11/2021

Βάφλα Μότσι: Γιορτινό Τραπέζι (Waffles + Mochi’s Holiday Feast)

Βάφλα και ο μότσι υποδέχονται μία σειρά από καλεσμένους για να γιορτάσουν την Ημέρα Πάγου, τη χειμερινή γιορτή των μαριονετών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι  η Ημέρα Πάγου δεν υπάρχει.

24/11/2021

Ρόμπιν, η Φτερωτή (Robin Robin)

Μία stop – motion ταινία μικρού μήκους, ένα πουλί μεγαλωμένο από ποντίκια αρχίζει να ανρωτιέται που ανήκει και ξεκινά ένα τολμηρό ταξίδι αυτογνωσίας.

30/11/2021

Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Κλασικές ιστορίες άλλιως (Charlie’s Colorforms City: Classic Tales with a Twist)

Ο Τσάρλι αλλάζει κλασικές ισοτρίες με διάφορα σχήματα και θέλει τη βοήθεια σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα παραμυθοκομμωτήριο, έναν γοργονοχορό, ακόμα και το διάστημα.

30/11/2021

Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Χιονισμένες ιστορίες (Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories)

Ο Τσάρλι και η νέα του φίλη, Γιετίλντα Ντι Γιέτι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ζουν δυνατές περιπέτειες στο χιόνι.

30/11/2021

Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Το μιούζικαλ των χαμένων Βαλεντίνων  

Ο Τσάρλι Έρωτας προσπαθεί να σκορπίσει αγάπη στην Αυτοκόλλητη Πόλη, σε ένα ειδικό μουσικό επεισόδιο.

Μη χάσετε επίσης

1/11/2021

Το Ημερολόγιο (The Notebook)

the_notebook_1.jpg

26/11/2021

Pink: Πάντα Αληθινή (Pink: Staying True)

Katy Perry: Getting Intimate

27/11/2021

Emma

29/11/2021

Ο Φάρος (The Lighthouse)

the_lighthouse.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ