Κινηματογραφος

SAG Awards: Η Έλεν Μίρεν αναφέρθηκε στην Ελλάδα όταν βραβεύτηκε

«Ένιωσα τα φαντάσματα όλων των αρχαίων Ελλήνων ηθοποιών να περιπλανούνται»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλεν Μίρεν στα 28α βραβεία SAG
Η Έλεν Μίρεν στα 28α βραβεία SAG © EPA

Έλεν Μίρεν: Ο λόγος στα βραβεία SAG και η αναφορά της στην Ελλάδα και τον ρόλο που έπαιξε στην Επίδαυρο το 2009.

Την Ελλάδα και το πέρασμά της από την Επίδαυρο ανέφερε η Έλεν Μίρεν στον λόγο που έβγαλε στην 28η τελετή απονομής των βραβείων SAG.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός βραβεύτηκε για τη συνολική της προσφορά στην κινηματογραφική βιομηχανία και μίλησε για μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας της.

Αυτή δεν ήταν άλλη από αυτή που έζησε στη σκηνή του θεάτρου της Επιδαύρου στην Ελλάδα, το 2009, όταν και υποδύθηκε τη Φαίδρα.

«Πριν από κάποια χρόνια, είχα την πρόκληση να υποδυθώ τη Φαίδρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, μπροστά από 4.000 περίπου θέσεις. Ενώ στεκόμουν λοιπόν, σε εκείνον τον χώρο με τα 2.000 χρόνια ιστορίας, ένιωσα τα φαντάσματα όλων των αρχαίων Ελλήνων ηθοποιών να περιπλανούνται. Ένιωσα τους φόβους τους, τον ιδρώτα τους και ένιωσα ένα με εκείνους τους ηθοποιούς. Είστε εκπληκτικοί», δήλωσε ηθοποιός.

SAG Awards: Η Έλεν Μίρεν αναφέρθηκε στην Ελλάδα

Δείτε live τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I was a stranger
I was a stranger: Aπό το Χαλέπι της Συρίας ως τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά

Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY