Πολιτισμος

Τι ετοιμάζει ο Τζορτζ Μάρτιν, συγγραφέας του GOT, με τη Marvel

Όχι πάντως το 6ο βιβλίο «Οι Άνεμοι του Χειμώνα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν συνεργάζεται με τη Marvel για το «Wild Cards»
Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν συνεργάζεται με τη Marvel για το «Wild Cards» © EPA/ANATOLY MALTSEV

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν συνεργάζεται με τη Marvel για το «Wild Cards». Τι δήλωσε ο συγγραφέας του Game of Thrones για τη σειρά βιβλίων κόμικ με υπερήρωες.

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, o συγγραφέας του Game of Thrones, θα συνεργαστεί με τη Marvel σε ένα νέο project. Ο άνθρωπος που ξεκίνησε να γράφει (και ακόμη δεν έχει τελειώσει) το έπος φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», στο οποίο βασίστηκε η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» (GoT), ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα συνεργασία.

Το συγκεκριμένο deal αφορά την παραγωγή νέας σειράς βιβλίων κόμικ βασισμένη στην ανθολογία υπερηρώων «Wild Cards», την οποία συνέλαβε και επιμελήθηκε ο Μάρτιν.

Wild Cards, το νέο project του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν με τη Marvel

Η σειρά «Wild Cards» αφηγείται την ιστορία ενός εναλλακτικού χρονικού, κατά το οποίο η Γη φιλοξενεί άτομα με υπερδυνάμεις και περιλαμβάνει περισσότερα από 25 μυθιστορήματα και 20 διηγήματα.

Γράφτηκε από περισσότερους από 40 συγγραφείς σε ένα διάστημα τριών δεκαετιών και η περιορισμένη σειρά «Wild Cards: Drawing Of The Cards» θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η Marvel ανακοίνωσε μέσω του επίσημου website της ότι το πρώτο τεύχος των βιβλίων κόμικ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

«Όπως οι θαυμαστές μου μπορεί ήδη να γνωρίζουν, το "Wild Cards World" κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» είπε ο Μάρτιν. Και πρόσθεσε: «Έτσι, το να έχω το προνόμιο να ανακοινώσω ότι ένας τιτάνας του κλάδου, όπως η Marvel, θα δημιουργήσει την αφήγηση από την αρχή, ως κόμικ, μου προκαλεί ατελείωτη χαρά».

Άγνωστο πότε θα βγει το 6ο βιβλίο του Game of Thrones, οι «Άνεμοι του Χειμώνα»

Το πιο γνωστό πρότζεκτ του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν το «Game Of Thrones» τελείωσε την εξαιρετικά επιτυχημένη του πορεία το 2019 και το HBO αναπτύσσει επί του παρόντος spin-offs, συμπεριλαμβανομένης μιας prequel σειράς που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο.

Οι θαυμαστές, πάντως, των βιβλίων του GOT δεν πήραν με καλό μάτι την εξέλιξη αυτή για τη συνεργασία του Μάρτιν με τη Marvel, καθώς... ακόμα περιμένουν να βγει το 6ο βιβλίο (σ.σ. 7 συνολικά). Έχει περάσει εξάλλου πάνω από μια δεκαετία από τη στιγμή που ήταν να βγουν κάποια στιγμή οι «Άνεμοι του Χειμώνα». Και αν λάβει κάποιος υπόψιν ότι πλησιάζει η πρεμιέρα για το House of Dragon, η ημερομηνία κυκλοφορίας για το 6ο βιβλίο του GOT μόνο κοντά δεν φαίνεται να είναι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ