Ισμήνη Δροσοφορίδη - Νατάσα Λιαπάκη

Ισμήνη Δροσοφορίδη - Νατάσα Λιαπάκη

Ισμήνη Δροσοφορίδη, Co - founder
Ψυχολόγος με εργασιακή εμπειρία στο marketing,είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, όπως το Ίδρυμα Μποδοσάκη, και οι Global Shapers απο το 2015. Η Ισμήνη είναι ένας visionary doer και πιστεύει ακράδαντα πως η κοινωνική επιχειρηματικότητα  μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ εταιρικής επικοινωνίας και κοινωνικών αναγκών.

Νατάσα Λιαπάκη, Co - founder
Δημοσιογράφος με επιχειρηματικές ανησυχίες και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ηθικό επιχειρείν ή αλλιώς τη φιλοσοφία "doing well by doing good". H Νατάσα έχει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή, τη δημιουργία περιεχομένου, τη στρατηγική επικοινωνίας και τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ισμήνη Δροσοφορίδη και η Νατάσα Λιαπάκη της WinWin
Podcast The CSR experts - WinWin | Ελένη Τσιπά (Oracle)

The CSR experts: Η Ισμήνη Δροσοφορίδη και η Νατάσα Λιαπάκη της WinWin αποκωδικοποιούν την εταιρική κοινωνική ευθύνη του σήμερα. Μαζί τους η Ελένη Τσιπά, Oracle Academy Programme Manager & Corporate Citizenship Specialist, GCMM cluster, Oracle Hellas (Επ.4)

The CSR experts - Ισμήνη Δροσοφορίδη, Νατάσα Λιαπάκη
Podcast The CSR experts - WinWin | Κορίνα Αντωνιάδου (Flax)

The CSR experts: Η Ισμήνη Δροσοφορίδη και η Νατάσα Λιαπάκη της WinWin αποκωδικοποιούν την εταιρική κοινωνική ευθύνη του σήμερα. Μαζί τους η Κορίνα Αντωνιάδου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Flax (Επ.3)

The CSR experts - Ισμήνη Δροσοφορίδη, Νατάσα Λιαπάκη
Podcast The CSR experts - WinWin | Κωνσταντίνος Κίντζιος (ReGeneration)

The CSR experts: Η Ισμήνη Δροσοφορίδη και η Νατάσα Λιαπάκη της WinWin αποκωδικοποιούν την εταιρική κοινωνική ευθύνη του σήμερα. Μαζί τους o Κωνσταντίνος Κίντζιος, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης του ReGeneration (Επ.2)

The CSR experts - Ισμήνη Δροσοφορίδη, Νατάσα Λιαπάκη
Podcast The CSR experts - WinWin | 17 Βιώσιμοι Στόχοι με την Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι (Kinitro Org)

The CSR experts: Η Ισμήνη Δροσοφορίδη και η Νατάσα Λιαπάκη της WinWin αποκωδικοποιούν την εταιρική κοινωνική ευθύνη του σήμερα. Μαζί τους σε αυτό το επεισόδιο η Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι, founder Kinitro Org (Επ.1)