Σεισμικές δονήσεις τεκτονικής και πολιτικής προέλευσης και ποιοι προσδοκούν να χτίσουν πάνω στα ερείπια
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°

Νίκος Γεωργιάδης
Έζησα 10 χρόνια στη Γαλλία όπου σπούδασα, 7 χρόνια στο Βελιγράδι όπου εργάστηκα, 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη όπου διασκέδασα εργαζόμενος, και τα χρόνια που περισσεύουν από τα 56 τα έζησα και τα ζω στην Αθήνα. Η κρητομανιάτισα σύντροφoς μου πρόσφερε δύο θυγατέρες, ο Καππαδόκης πατέρας μου καλή μόρφωση και η μάνα από τα Δαρδανέλια την αγωγή και το πάθος για τη μαγειρική. Από το 1981 με ανέχεται η Δημοσιογραφία και ανέχομαι τους δημοσιογράφους, συμβίωση καθόλου εύκολη. Με απασχολούν τα βιβλία που διαβάζω, ο μπαχτσές που καλλιεργώ, τα ταξίδια που έκανα και ονειρεύομαι να κάνω και οι γυναίκες που δεν πρόκειται να γνωρίσω. Α… και οι φιάλες Μπορντώ του '76 που δεν θα γευτώ λόγω της οικονομικής κρίσης που επηρεάζει αφάνταστα το εισόδημα μου.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
«Πίσω από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού πλανιόταν ένα συνομολογούμενο ερώτημα»
Είναι προφανές πως η κυβέρνηση ψάχνει για αξιόπιστους συνομιλητές στη ζαλισμένη Ουάσιγκτον
Αυτή η αμεσότητα μεταξύ «Ηγέτη» και οπαδών, η τέλεια παγίδα
Οι διαφαινόμενες εξελίξεις στο δυτικό πολιτικό σύστημα, κάποιες εκ των οποίων ήδη δρομολογήθηκαν, αποκτούν χαρακτηριστικά ριζικής ανατροπής των κοινωνικών και οικονομικών σταθερών.
Πρέπει να είναι ευτυχής τελικά ο εκλιπών
Η συστηματική οικοδόμηση ενός διεθνούς περιβάλλοντος
Νεο-οθωμανικό ντελίριο στην Άγκυρα με στόχο τους Κούρδους στην σκιά του φλερτ Τραμπ-Ερντογάν και με το Ισραήλ να καραδοκεί
Πώς οι παράγοντες που ελέγχουν τις εξελίξεις είναι μέρος του προβλήματος και όχι αναγκαστικά της λύσης
Σκοτοδίνη στην σκακιέρα της Ανατολικής Μεσογείου